Локомотив стартира предсезонната си подготовка (снимки)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (64)
19:04 / 15.06.2006
2527
25 футболисти на Локомотив Пловдив се явиха на първата тренировка на отбора за новия сезон. Липсваха Краси Димитров, Стоян Колев и Велко Христев, на които е дадена заслужена почивка от клуба до понеделник. Новите футболисти в редиците на смърфовете са: Петьо Стойчев (Велбъжд, Кюстендил, защитник), Ангел Стоев (Сепарева баня, защитник), Благовест Трънчев (Елегант, Стрелци, халф) и Петко Маринов (Академик, София). От Бразилия се очаква да престигнат 5 футболисти на проби, единият от които е с италиански паспорт. Очакват се нови български попълнения.

Първият етап на подготовката на отбора ще е в Банско. Втората част ще е в Италия, като е планиран мач с Удинезе. Над 100 души и бившата звезда на клуба Мартин Камбуров подкрепиха обора от трибуните.

На пресконференция пред журналистите Емил Наков заяви, че ще се изгради 5-годишен план за развитие на клуба, като в този план най-важната личност е старши-треньора, на който ще бъде дадена пълна власт за взимане на решения. Целите за предстоящия сезон са прескачане на пресявката за УЕФА – Интертото. Финансовият благодетел Александър Тасев е осигурил нужните парични средства на клуба за предстоящия сезон, както и материалната база.

Наков добави още, че не е доволен от нивото на детско-юношеската школа на клуба. Ще се изгради скаутска мрежа в България и чужбина, като са известни и част от скаутите. За Сърбия ще отговаря Иван Кризманич, Турция – Несим Нешадов, Германия - Христо Бонев, Русия - Яне Димитров. В добавка Наков заяви, че Иван Караманов и Данаил Бачков са затворена страница за отбора.


Виж коментарите (64)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).