"Черно-белите" ще имат възможност да пътуват до Румъния срещу 35 лева

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
12:52 / 16.06.2006
961
35 лв. ще струва пътуването до румънския град Констанца, където най-вероятно ще гостуват черно-белите в първия си официален европейски мач от турнира Интертото през първите дни на юли. Румънският Фарул е считан за абсолютен фаворит срещу македонския "Победа" Прилеп и това е основната причина записванията да започнат още преди да се потвърди дистинацията към която ще потегли торсидата. "В случай, че македонците надделеят на Фарул, това няма да попоречи на плановете ни. Екскурзията до Прилеп, Македония е на почти същата цена, а на тези, които са се записали с 35 лв. просто ще им върнем разликата." обяви председателят на фенклуба Деян Колев. Потвърждение на крайния съперник ще стане ясно в края на другата седмица.

Записванията стартират от днес на магазинчето за фен-артикули на стадион "Локомотив", парк "Лаута". Освен 35 лв., всеки трябва да предостави и копие от международния си паспорт. В автобусите ще се качват единствено хора с изрядни такива. Крайния срок за записване е 28 юни (сряда).



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).