ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
Юношите на Ботев на крачка от финал
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:16 / 21.06.2006Коментари (90)1923
©
Юношите младша възраст на Ботев Пловдив, родени 1989 победиха Славия София с 3:1 в първи полуфинален мач от републиканското първенство по футбол. Възпитаниците на треньора Петър Пенчев откриха резултата чрез гол на Петко Василев , малко по късно след чудесна атака звездата на отбора Николай Димитров покачи на 2:0. Гостите намалиха резултата след грешка в отбраната на Ботев , но отново Петко Василев фиксира крайния резултат 3:1.Резултатът можеше да е по убедителен ,когато в началото на двубоя футболистите на Ботев пропуснаха и дузпа спасена от вратаря на Славия. Рефер на срещата бе Красимир Йосифов.

В другият първи полуфинален мач отборът на Нафтекс победи с 2:0 Пирин 2001 Благоевград.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Loko
на 24.06.2006 г.
0
 
 
Aнонимен 09:57 ч. 22.6.2006 г, kak si podlec! Gledam izchakal si 1-2 chasa i kato si me probva s niakav drug papagalski nick, si izleznal s porednoto si bezsmisleno izrechenie. copy-paste e tipichna vasha funkcia. Ne zabraviai, che tochno zatova vi vikat papagali!! 1936-2001, e tolkov jalko, kolkoto i 1912-1968! No davai, i vie ste hora i vie triabva na neshto malko da se radvate, makar i nelepo. P.S. Smiatam da ne vlizam poveche v tozi forum, taka, che davai! Pishi si se beznakazano i me tarsi po drugite forumi, za da zapochnesh nov spor pod nov nick. Da ne zabraviame, che vse pak si podlec, pri tova anonimen. Kakvo po-jalko ot tova!!
Aнонимен
на 22.06.2006 г.
0
 
 
Целите и на двата отбора да са еднакви и високи. Да се борят за медал, шампионска купа или купа на страната. Тогава да видиш пловдивска публика и кеф от победата.
А КТО ДРУГОЙ
на 22.06.2006 г.
0
 
 
Виж сега, брат ми! Това, макар и да не го съзнавате в момента, е един много полезен момент. "Ерата Митко Христолов" за вас е период на изкупление и пречистване. Един нравствен катарзис, така да се каже. Всики отбори изживяха нещо подобно. При вас продължи обаче много дълго и е много болезнено. Болезнено заради високо си самочувствие, което бяхте придобили като "провинциален гранд". Всичко ще си дойде на мястото. Ще видиш, ще дойде един ден някоя по-заможна и свястна фирма, може и да ви преименува, или позакрие. Може да ви смени фасона на 100%. Някой руски, български или дявол знае какъв елемент, но важното е да устискате и да се осъзнаете като хора, за които любовта към отбора е повече от всичко и най-важното като фенове. Повярвай ми, там за където вие все още пътувате, ние сме били няколко пъти. Гадно е, мизерно е, обидно е, ако щеш. Важно е да мислите като общност от хора, за които любовта към отбора е над всичко. Все още сте разединени. Това е нормално. Надявам се скоро ще се радваме на истинско пловдивско дерби. Не като сега - бивше, срещу настоящо величие, а като равни с равни. Потрайте още малко.
канар
на 22.06.2006 г.
0
 
 
@ЕТО Я - к'ва ти е цената да ни разрешиш проблема:))) Докато той успява да продава футболисти по този начин и се държи като -ни лук ял ,ни лук мирисал - ще е при нас.Няма ли как да го привличете при Вас да помага???
ЕТО Я
на 22.06.2006 г.
0
 
 
Ух, я умаляю вас, плийз, пор фавор, битте, просим пана, извИните госпОдине, пронто, афет бени, екскюзе моа, ама КАК като сте го "заразили" веднъж да го продаде човек по-западно? Това в кръга на шегата. По начало считам, че позицията ни в споровете със вас имаме едно малко и много сладко приемущество. То ни събира и същевременно ни разделя - ХРИСТОЛА! Когато го ругаете, някъде вътре в себе си го свързвате с нас (колкото и да е абсурдно). От друга страна, нас тръпката при нас е, че като плющим по него засягаме и вас. КАК И ЗАЩО ГАЛИБА ГО ТЪРПИТЕ ТОЯ СЕЛСКИ ПРОСТАК ДА ВИ РАЗИГРАВА? Толкова ли не намерихте начин да го натирите? Ние също сме имали комични фигури на чело, но сме си знаели хала и сме чакали времето да си каже думата. На вас не ви се чака ... ами действайте тогава. Измислете нещо!
канар
на 22.06.2006 г.
0
 
 
@ТОТ ЖЕ САМОЙ - Проблема е там ,че заради селския е прекъсната връзката с представителния отбор.Не се осигуряват подходящи условия и когато футболистите стигнат до мъжкия отбор се хвърлят в супер важни финални битки.....Няма опитни футболисти около които да израстнат.....проблемите насадени от тоя нагъл некадърник ,ескалират от ден на ден
JB
на 22.06.2006 г.
0
 
 
А добре. Това не го знаех и мисле че е ирония. Съжалявам.
JB
на 22.06.2006 г.
0
 
 
Това ако го е казал е било след като играеш в Левски, по време на шампионския сезон на ЛОКО, когато имаше освирквания. Иначе винаги е казвал че Локомотив е клуба в който е станал играч и който никога няма да забрави. Даже помня в шампионския сезон като ни биха там 3-0 се чудеше как да изпуска за да не вкара. Е после вкара. Не знам от къде е черпиш тази информация?!Докато беше при нас беше 20 годишен!!! Такава смелост и арогантност...Никога.
Aнонимен
на 22.06.2006 г.
0
 
 
@ТОТ ЖЕ САМОЙ - М.Камбуров можеше малко по - западно да го продадете:)))
канар
на 22.06.2006 г.
0
 
 
JB, не си в час ЛОКО София ти казвам не Пловдив.-:)))))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: