Двата лагера на Ботев ще бъдат на Цигов чарк

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
06:45 / 22.06.2006
631
Двата подготвителни лагера на Ботев Пловдив ще бъдат в курорта Цигов чарк в Родопите, съобщава Нетинфо. Това съобщи администраторът на клуба Илко Бекяров. Той поясни, че първият лагер е от 3 до 12 юли, а вторият - от 17 до 26 юли.

Уредени са контроли, като на 15 юли Ботев се среща с Берое, на 22 юли с Хасково, на 24 юли със Сваксиен (Тунис), на 26 юли с АКБ Миньор и на 29 юли с Родопа. Местата, където ще се играят мачовете ще бъдат уточнени допълнително.

Има вариант "канарчетата" да играят на 12 юли със съгражданите си от Марица.

Нито един футболист на Ботев няма да се яви на заседанието на Арбитражната комисия на БФС за прекратяване на договора си.

Подалият оставка изпълнителен директор на клуба Константин Дервенков съобщи, че е прекратил всякакви връзки с президента Димитър Христолов. Между двамата избухна скандал след продажбата миналата седмица на Веселин Минев на Левски.

Димитър Христолов обвини Константин Дервенков, че е осъществил сделката зад гърба му. Босът заплаши доскорошния си съдружник с прокурор, в случай, че не приведе пари в клубната каса. Самият Константин Дервенков съобщи, че напуска Ботев, тъй като не е съгласен с политиката на президента.

"Димитър Христолов превърна клуба в семейна фирма, като назначи на работа тъщата и тъста си. Това повече няма да търпя", категоричен бе доскорошният изпълнителен директор, който е и акционер в клуба.

Дервенков отрече информациите, че е посъветвал Димитър Христолов да спре със заплахите към него, иначе ще продаде Николай Домакинов и Даниел Божков на други отбори.

"Само се пошегувах", защити се Константин Дервенков. Самият Димитър Христолов все още е по бизнесдела в Италия.


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).