Локо взима трима от Марек

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
17:32 / 23.06.2006
1434
Локо вероятно ще привлече трима футболисти на Марек. Това са вратарят Николай Чавдаров, защитникът Димитър Коемджиев и нападателят Иво Паргов. Тримата се явиха вчера на арбитража на БФС, за да разтрогнат договорите си по вина на дупнишкия клуб. Играчите претендират, че са взели само по една заплата за последните 6 месеца. Трансферът им на Лаута ще се осъществи, ако те бъдат обявени за свободни агенти. Пловдивчани търсят вратар и защитник заради очертаващия се трансфер на национала Стоян Колев в Италия, както и заради напускането на Владимир Иванов - Фугата.

В същото време стана ясно, че идването на четиримата бразилци в лагера на Локо се отлага с един ден. Карето трябва да пристигне днес следобeд в базата на Локо в комплекс Пирин край Банско. В събота е първата контрола на черно-белите срещу Локо (Сф).


Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).