Локо започна контролите със загуба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
21:03 / 24.06.2006
1539
Отборът на Локомотив започна със загуба предсезонните си контроли. "Черно-белите" загубиха с 0:1 от сифийския си съименник, който тази година ще представлява България в турнира за купата на УЕФА.

Двубоят бе двуостър с атаки и към двете врати, но софиянци се оказаха по-съобразителни. В 34-та минута след грешка на Илами Халими Генков от гостите остана очи в очи със Стоян Колев, пусна топката в страни на Добрев и той на празна врата реализира единственото попадение в срещата.

Наставникът на "смърфовете" Аян Садъков използва дълга резервна скамейка акто впечатление направи появата в игра на Ододжи, който идва от отбора на Вихрен и никому неизвестебн до момента македонски играч.

В контролата бе и своебразното представяне на новите екипи на Локомотив, които са с логото на Алианц и силно наподобяват тези на италианския Удинезе.


Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).