ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
Ботев продава и Георги Андонов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:03 / 26.06.2006Коментари (73)1881
©
Нападателят на Ботев Георги Андонов ще бъде продаден на Черно море, предаде “Гонг”. Това обяви днес президентът на “канарчетата” Димитър Христолов, след старта на първата тренировка на отбора от летния подготвителен период. “Офертата на Черно море за Георги Андонов е много добра и преговорите са в напреднала фаза”, даяви Христолов. Андонов започна подготовка с отбора на Ботев, заедно с още 21 свои колеги. Босът на “жълто-черните” обави, че до края на седмицата се очакват няколко качествени чуждестранни попълнения, като в зависимост от тяхната класа Костадин Видолов ще реши дали да приеме предложението да стане старши треньор на отбора или не. Единственото ново попълнение до този момент е атакуващият халф на Асеновец Риван Хаджи Физола. Очаква се до дни в отбора да се завърне Добри Добрев, който бе преотстъпен на Несебър за два сезона. Димитър Христолов обяви още, че се очаква и няколко футболисти да бъдат освободени от отбора до края на седмицата. Утре адвокатът на Ботев Недялко Шилев ще представи пред журналистите документи, показващи, че сделката за Веселин Минев, който бе продаден в Левски зад гърба на Димитър Христолов, е незаконна. Христолов заяви, че ще си търси правата докрай и смята, че ще върне Веселин Минев в Ботев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Адаш
на 28.06.2006 г.
0
 
 
Анонимка 8:33, не е лошо това, което си написал. Комплексите, цинизмите и обидите са взаимни, брат ми. Знаеш го. Както не можеш да контролираш своите, още по-малко ще успееш нашите. Със зраве!
Aнонимен
на 28.06.2006 г.
0
 
 
Умолявам феновете на Локомотив да пишат по същество, а не да опошляват форума с цинизми и комплексарски обиди, нямащи нищо общо с темата, а тя е: Митьо Христолов няма капацитет да е президент на не само на Ботев, но и на никой отбор от А група.
DORMY6 ALI SAIDXODJA
на 28.06.2006 г.
0
 
 
DORMY6 ALI SAIDXODJA + Риван Хаджи Физола = LIUBIMIA JALTO-PUTIAFSKI kompot ... dogodina 6ampionskata liga 6te se trese ot tozi papagalski duet... DUNER arena 6te polydiava ot velikite fytbolni talanti zakypeni ot SAMOLET4IKA ot Krymovo... Mitio, Mitio, Mitio, Mitio, Mitio, Mitio, Mitio, Mitio, Mitio /1912/
Риван Хаджи Физола
на 28.06.2006 г.
Путяф /1912/ ... rea
на 28.06.2006 г.
0
 
 
Путяф /1912/ ... realiziranata me4ta na Mitio Selskia
Loko
на 27.06.2006 г.
0
 
 
Miro, ti na tva kriza li mu vikash - veche 10 godini vi tapchem kato sofianci v tramvai, a toi "grand", "kriza", dran-dran. Pitch smeshen, pogledni statistikata i ste vidish, koi e vtori v Plovdiv. E verno, che pri vas vsichko e obratno kato futbolistite vi, no vse pak edva li mojesh da otrechesh, che imame poveche pobedi nad vas. Vsashtnost, siguren sam, che i na tova cherno ste kajesh bialo - nali vse pak niakoi triabva da stanesh za smiah. Inache denia ti niama da e palen...
Aнонимен
на 27.06.2006 г.
0
 
 
Бах тоя Миро, ще ме скъса от майтап! Голям смях пада с теб, знаеш ли? Ти си направо "грандисимо". Ако и да си в криза. Нема се плаши, всеки има тежки моменти. Ще ти мине.
SOS
на 27.06.2006 г.
0
 
 
Самолети роботи правят в Пловдив Пловдивското предприятие "Авиотехника" отново започна да произвежда самолетни роботи. След години на пълен застой заводът ще изработва безпилотни самолети мишени "Ястреб". Те се използват за обучение на Противовъздушната отбрана, а също и на пилоти изтребители за разстрелване на летящи цели. Собственик на предприятието след приватизирането му е бизнесменът Димитър Христолов.
Миро
на 27.06.2006 г.
0
 
 
Бре, бре пак замириса на мърша във форума. Циганите от срутения стадион в задния двор на ВСИ пак са отворили големи усти с немити зъби. Страшна работа е комплекса на вечно втория... Много е тежко да си фантазираш, че си голям и да не можеш да победиш на собствения си стадион един от грандовете на България изпаднал в дълбока криза - Ботев Пловдив... Нищо буферчета - скоро всеки ще се върне там където винаги е бил - Ботев на върха, а локото в дълбоките низини...
Aнонимен
на 27.06.2006 г.
0
 
 
julti peperudki, kade otletqhte - GRUPA BE, GRUPA BE - TAM SHTE VI E NAI-DOBRE!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: