ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
Локо с автобус до Румъния, футболистите нямат паспорти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:05 / 27.06.2006Коментари (31)2024
©
Дълъг преход с автобус чака на футболистите на Локомотив за предстоящия двубой от Интертото с Фарул Констнаца в събота от 20:00 часа. Румънците се класираха, след като победиха с 2:0 в реванша Победа Прилеп. Първият мач в Македония завърши 2:2. Оказа се, че черно-белите ще пътуват с автобус, тъй като няма организиран чартър до курортния град.

По-голямата драма обаче е свързана с факта, че повечето от играчите не са си взели задграничните паспорти. Както е известно, Локомотив в момента е на лагер в Банско. Треньорът Аян Садъков ще бъде принуден да пусне някои от футболистите, за да могат да си вземат документите. Останалите утре ще заминат за Севлиево, където ще останат един ден. След това пловдивчани тръгват за Констанца. Днес те ще направят репетиция преди сблъска в събота. В контрола смърфовете срещат шампиона на Македония Работнички Кометал. Двубоят е от 17:00 часа в Банско. Очаква се Владислав Златинов да играе, въпреки че е под въпрос за срещата на 1 юли. Той е възстановен от операция, но още няма необходимата игрова подготовка. До утре продължават записванията за екскурзия до Констанца. Очаква се за северната ни съседка да потеглят три автобуса с фенове на Локо Пловдив, информира “Тема: Спорт”.
Още по темата: общо новини по темата: 23
09.07.2006
07.07.2006
05.07.2006
05.07.2006
04.07.2006
03.07.2006
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 27.06.2006 г.
0
 
 
NE S AVTOBUS SAS KARUCA 6TE HODITE 4ERNO BELI PEDERASI
Aнонимен
на 27.06.2006 г.
0
 
 
AMA TE NEZNAIAT OT KADESA TE VSI4KI SA CIGANI AMI TOGAVA KAKVI PASPORTI BE OLIGOFRENI 4ERNO BELI IAJTE MI GOLEMIA JALT KUR DA VI GO DAM NA CIGANSKATA OSTI4KA
Aнонимен
на 27.06.2006 г.
0
 
 
"А ако трябва да сме съвсем искрени TOMY e менте на PONY и това си личи от всякъде - логото и надписа."Tapak. Sobstvenika se kazva Toma Tomov be mangal. Ti ot Botiaf beshe nali? To zatova si takav galfon! Tony -Pony obache shte igrae v Evropa. Hi-hi.
Aнонимен
на 27.06.2006 г.
0
 
 
Явно това лице е объркало форума. Някой Fan на отбор от Факултета - софийско. Сигурно ще правят шевство с Колежа. Щом повтаря Доко, Доко ... вече и химн са си избрали. Нама лошо, отива им.
Aнонимен
на 27.06.2006 г.
0
 
 
Добре де, това не бяха ли новите имена в състава на Жълтия отбор ...?! Христола надали ще направи разлика между Маноле и Манолич. Ти за тоя отбор ли говориш? Съгласих се, добре се е ориентирал Бате Митко.
Sofia Fan BPFC
на 27.06.2006 г.
0
 
 
ДОКО може и да отиде да играе на стадиона на Манолич - явно ще е по-добър от съборения им катун: . От есента отборът ще се включи официално в ОФГ-Бургас. Тогава ще е готов и реконструираният стадион в Манолич. В момента Ерол Мустафа, Рамадан Кадиш, Айхан Топал и компания играят като домакини в село Подвис.
Aнонимен
на 27.06.2006 г.
0
 
 
Ти БялаПеперудкеФанатасКонец, явно си глътнал някое менте. Доко е парчето, дето ти го е пяла майка ти за приспиване. Що си се писал софиянец, като от Кичука си личи, че си селско парче?
Sofia Fan BPFC
на 27.06.2006 г.
0
 
 
А и ромско-турската връзка се обади при поръчването на менте фланелките на ДОКО - ето го доказателството - вижте имената само: Футболистите на “Каекс” (Манолич) се сдобиха с нови екипи, научи “БУРГАС ФУТБОЛ”. Възпитаниците на Халил Чолев вече дебютираха с новите фланелките през изминалия уикенд срещу тима на “Оризаре”. Екипировката е оцветена в червено и бяло и е изработена от бургаската фирма “Tomy”, която по принцип облича почти на 100% от клубовете в областта, а и не само в нея. В същото време от клубната управа алармираха пред репортер на сайта, че клубът ще смени името си от есента. От новия шампионат “Каекс” ще бъде прекръстен на “Манолич”, каквото е и името на едноименното село с капацитет 1700 жители. Информацията бе предоставена лично от кмета на Манолич Адем Гази. От съвсем скоро вече на яве е и учреденият управителски съвет. За президент на футболния отбор бе избран именно кметът Адем Гази.
Sofia Fan BPFC
на 27.06.2006 г.
0
 
 
А ако трябва да сме съвсем искрени TOMY e менте на PONY и това си личи от всякъде - логото и надписа. ДОКО пак са менте!!!!
Sofia Fan BPFC
на 27.06.2006 г.
0
 
 
"""Може да не ви се вярва но които веднъж е носил Томи не слага друго.""" Мале, мале! Добре че Бразилия не са сложили Томи, щото Роналдиньо щеше и в Барса да иска да играе с...Томи :) Като бековете на ФК МАНОЛИЧ и ДОКО МАНОЛЕ :)))
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: