Локо с автобус до Румъния, футболистите нямат паспорти

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (31)
09:05 / 27.06.2006
2025
Дълъг преход с автобус чака на футболистите на Локомотив за предстоящия двубой от Интертото с Фарул Констнаца в събота от 20:00 часа. Румънците се класираха, след като победиха с 2:0 в реванша Победа Прилеп. Първият мач в Македония завърши 2:2. Оказа се, че черно-белите ще пътуват с автобус, тъй като няма организиран чартър до курортния град.

По-голямата драма обаче е свързана с факта, че повечето от играчите не са си взели задграничните паспорти. Както е известно, Локомотив в момента е на лагер в Банско. Треньорът Аян Садъков ще бъде принуден да пусне някои от футболистите, за да могат да си вземат документите. Останалите утре ще заминат за Севлиево, където ще останат един ден. След това пловдивчани тръгват за Констанца. Днес те ще направят репетиция преди сблъска в събота. В контрола смърфовете срещат шампиона на Македония Работнички Кометал. Двубоят е от 17:00 часа в Банско. Очаква се Владислав Златинов да играе, въпреки че е под въпрос за срещата на 1 юли. Той е възстановен от операция, но още няма необходимата игрова подготовка. До утре продължават записванията за екскурзия до Констанца. Очаква се за северната ни съседка да потеглят три автобуса с фенове на Локо Пловдив, информира “Тема: Спорт”.


Виж коментарите (31)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).