Забраниха предизвикателното облекло на Уимбълдън

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:47 / 27.06.2006
894
Феновете на тениса, които винаги се надяват да видят малко повече плът от своите любими играчи на Wimbledon тази година ще бъдат много разочаровани. Босовете на турнира са направили предупреждение към жените звезди да се въздържат да обличат много къси поли под заплаха от съд.

Известно е, че всеки клуб в England има сторги правила за носене на екипите. През 2002 звездата Анна Курникова бе облечена в плътни черни шорти и успя да привлече вниманието на феновете със съвършените пропорции, които през цялото време гледаха елегантните й движения вместо да следят топката. Миналата година Мария Шарапова и Мария Кириленко също бяха насилени да се облекат по-прилично. Шарапова също е известна със своята съвършена фигура и склонността й да показва бельото си по време на мачовете. Информацията е на Erogance.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).