ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
Локо върти 0:0 с Работнички в контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:42 / 27.06.2006Коментари (50)1071
©
Локомотив и Работнички (Македония) не можаха да си отбележат гол в контрола играна в Банско. "Черно-белите" пропуснаха няколко отлични възможности след като Въндев и Златински не можаха да реализират сами срещу вратаря, а Златковски пропусна да засече опасно центриране. Гостите от Македония също имаха своите възможности, но ги пропиляха. Всичко това се случи през първото полувреме. Двете части се различаваха коренно.

През вторите 45 минути почти нямаше опасни моменти за отбелязване, като адската жега явно бе изцедила 22-мата на терена. Затова и двамата старши-треньори предприеха редица смени. В игра за Локомотив се появиха дошлите на проби трима бразилци.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
ASSASA
на 29.06.2006 г.
Aнонимен
на 28.06.2006 г.
0
 
 
Янош Негебиро ще ръководи двубоя на пловдивчани с Фарул в Констанца. Съдийска тройка от Унгария ще ръководи първия мач от втория кръг на летния турнир Интертото между Локомотив (Пловдив) и румънския Фарул. Двубоят е в Констанца, в събота. Главен съдия на срещата ще бъде Янош Негебиро. Срещата-реванш е на 8 юли от 18 часа на Националния стадион "Васил Левски" в столицата. Крайният победител от двубоя среща в третия кръг френския Оксер за място в турнира за Купата на УЕФА.
До
на 28.06.2006 г.
0
 
 
Тук за жълтите не ми се говори. Като имам нещо да им кажа, отивам при тях. Болшинството психясаха яко и почти е невъзможно да си лафиш с тях. Но за нашите ми се иска винаги да си казваме истината и да гоним максималното. Точно, защото положението е такова ми се иска още повече да бием румънците. Ще донесе и самоучвствие и воля за успех. Загубата никой няма да приеме за трагедия (поне не и в нашия лагер ;))
ДО до JB
на 28.06.2006 г.
0
 
 
Така е, обаче какво от това? Когато през пролетта дойде Тасев, каза: "Локомотив две години няма да има цели и ще играе единствено за името и феновете си". Това не те ли устройва на този етап? Сиреч- за две години трябва да направим отбор! Но не на всяка цена!!! Защото виж ги папагалите: от седем години Христолов им прави отбор, и то на всяка цена и всяка година се репчат, че вече го били направили, а пък като ги погледнеш: тантела отвсякъде, играчите които горе-долу стават забягват кой където му види окото, за треньорите да не говорим... Изобщо разликата е очебийна, но за да не се занимаваме повече с тях, искам да ти кажа, че ние пак сме сред богоизбраните! Дори с почти чисто нов отбор, след тия страшни сътресения ПАК СМЕ В ЕВРОПА /Румъния май преди нас ще влезе там!/, пак ще развяваме шалчета и байряци, ще се къпем в румънското море и поредния европейски град Констанца ще научи, че в България има един отбор, който може да не е най-добрия и най-силния, но ИМА НАЙ-ВЯРНАТА И НАЙ-ОБИЧЛИВА ПУБЛИКА!!! Жълтите подлоги ги остави! Те самички ще се избият и ще си затрият отборчето, дето деветдесет години е оцелявало единствено защото е било в периферията на силните на деня!!! Айде със здраве!
LIUBIMIA JALTO-PUTIA
на 28.06.2006 г.
До JB
на 28.06.2006 г.
0
 
 
Така е, ама от БГ отборите, които ще играят в Европа тази година, ние сме най-зле. Най-назад бяхме в класирането, отбора ни е кажи-речи граден на ново. В Интертото ни се падна труден съперник, в сравнение с тези на Лелски, ЦСКА, Литекс и Локо СФ. Не е чак "много добре". Дано късмета е с нас.
JB
на 28.06.2006 г.
0
 
 
Tezi omotaha Litex s 2-0. Nie sme gi iztarvali. Osven tova imame i mach v sabota. Mnogo dobre.
до Aнонимен 11:16
на 28.06.2006 г.
0
 
 
Ти пък що им се вързваш. Писането при нас им е като психотерапия. Четенето на материали за тях силно ги депресира. Тоя сайт се обърна на лудница.
Aнонимен
на 28.06.2006 г.
0
 
 
Аман от жълти комплексари!Напълно си заслужават президента.Абсолютни путки от Путяф 1912
kotsi
на 28.06.2006 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: