Христолов: Веселин Минев трябва да се върне в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
07:00 / 28.06.2006
552
Президентът на Ботев (Пд) Димитър Христолов извади цялата документация по трансфера на Веселин Минев в Левски, като посочи и нередностите в нея. Именно заради тях, той ще заведе жалби в БФС и в прокуратурата, като ще настоява Минев да се върне в Ботев.

"Истината за трансфера на Минев е следната. Има множество пропуски в документацията. Всичко това бе показано днес. Много жалко е, че един човек, който от 4 месеца не е стъпвал на стадиона и от 5 години не е дал една стотинка за Ботев си изкара печат и започна да продава футболисти. Жалко е и че клуб като Левски започна да работи с един мошенник. Според мен обаче властите и БФС ще уважат искането ни и ще ни върнат Веселин Минев", коментира пред sport1.bg Димитър Христолов.

Босът на Канарчетата разкри и че утре Костадин Видолов трябва официално да бъде назначен за старши-треньор на тима. "Вече сме се разбрали с него, той утре се прибира в Пловдив и ще уредим всички формалности", каза още Христолов.



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).