ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
Бачков прие офертата на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:53 / 28.06.2006Коментари (30)1265
©
Бившият национал на България Данаил Бачков прие офертата на Локомотив и пое с отбора към Трявна, където днес “черно-белите” ще тренират по пътя си за Румъния, предаде “Гонг”. Бачков бе смятан за сигурно ново попълнение в Локомотив още преди няколко седмици, но не се появи на първата тренировка на отбора, тъй като не прие първоначално предложените му условия. Преди няколко дни Бачков започна подготовка със Славия, но днес вече пътува с Локомотив към Румъния. По всяка вероятност до няколко дни той ще подпише договор с клуба и ще бъде картотекиран за мачовете срещу Фарул (Констанца).






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 29.06.2006 г.
0
 
 
обичайте си батМитко, щото той наистина си е само ВАШ!
LOCO PLOVDIV... OTTY
на 29.06.2006 г.
0
 
 
LOCO PLOVDIV... OTTYK ZAPOCHNA LUBOVTA... ZA SLAVATA NA PLOVDIV... POBEDA
АФД
на 28.06.2006 г.
0
 
 
Тва са жълтите.И настоящите и бившите.Боклуци от класа.Само бате Митко е изключение.Обичайте го папагали!Той е завинаги Ваш.
Fen na Botev...
на 28.06.2006 г.
0
 
 
Партийната книжка на Стефан Софиянски e бледа работа пред скандала, който ще се разрази, обяви лидерът на СДС Петър Стоянов и президент на България в периода (1997 - 2001) в предаването на bTV “Тази сутрин”. Повод за изказването му бе информацията, появила се в няколко интернет-страници, че той е бил сътрудник на Държавна сигурност, като се е прикривал зад псевдонима – агент Виктор.
Loko
на 28.06.2006 г.
0
 
 
abe tezi rumanci sa izvestni izhvarliachi - ste kajesh, che igraem s Liverpool. Otivame, biem, napivame se, naebavame rumankite i se vrashtame
JB
на 28.06.2006 г.
0
 
 
Помня Григораш. Игра и в Локото. Имахме мач с Ботев. Натиснахме ги, те само ритат напред. Дадоха дузпа за ЛОКО. Отиде да е бие Григораш. Да ама взел $ 20 000 от Брокерите. Потупа си левия крак и вратаря на жълтите хвана дузпата. Наще се поизнервиха и и тръгнаха яко в атака. Ама жълтите чакаха на контра биха с 1-3. Дончо Донев играеше за тях тогава. После Гигов му изпрати някакви бирници на Григораш. взели му парите и си го изгониха. Иначе беше добър играч. Ама мангал.Дано Локо бият първия мач. Само ЛОКО!!!!
7 dni sport.
на 28.06.2006 г.
0
 
 
В Констанца треперят дори Стяуа и Рапид Драгуш Съчяну кореспондент на “Антена 1” в София Силите на Фарул и Локомотив (Пд) преди първия мач от Интертото щяха да са изравнени, ако българите бяха запазили отбора си от пролетта. Напускането на Владимир Иванов и Роберт Петров обаче ще улесни сънародниците ми, затова им давам леко предимство. Фарул е изключително силен домакин, гостуванията в Констанца са кошмар дори за Стяуа, Динамо и Рапид. Отборът е №1 в провинцията благодарение на здравия спонсор и познатия в България Петре Григораш. Бившият нападател на Левски и Добруджа на практика съгради сегашния отбор. Той се скара с ръководството и стана треньор на Оцелул. Именно тимът на Григораш е на първо място, ако се вземе предвид само класирането през пролетта. Спонсорът на Фарул пък е депутат от социалистите. Прочута е враждата му с Джика Хаджи, чийто роден град е именно Констанца. Независимо от резултата обаче феновете на Локомотив (Пд) ще останат доволни от пътуването. Градът е красив като Варна, българите могат да си направят плаж или да се повеселят в крайбрежните заведения. А и кой знае, Локо има сили да излъже Фарул, както Левски съумя да направи с Динамо.
коци
на 28.06.2006 г.
0
 
 
по добре да ти дойде късно ъкъла от колкото никога
Loko
на 28.06.2006 г.
0
 
 
abe obiknovenno tezi brazilci sa neseriozni. Dano tezi da sa po-razlichni
Aнонимен
на 28.06.2006 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: