ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
Фарул излиза срещу Локо без седем титуляри
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:34 / 29.06.2006Коментари (10)818
Седем футболисти от Фарул (Констанца) няма да могат да вземат участие в първата среща от втория предварителен кръг от турнира "Интертото Къп" срещу Локо, съобщава официалният сайт на клуба. Шестима от играчите – Сенин, Л. Михай, Пъкурару, Лунгу, Шиопу и М. Карлос са контузени и няма да успеят да се възстановят за мача в Констанца в събота, а Ларие е наказан заради получени картони.
Още по темата: общо новини по темата: 23
09.07.2006
07.07.2006
05.07.2006
05.07.2006
04.07.2006
03.07.2006
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
LPFC
на 29.06.2006 г.
0
 
 
tova e laja polovinata ot teq igra4i 6te badat na terena
LOCO PLOVDIV... OT
на 29.06.2006 г.
0
 
 
LOCO PLOVDIV... OTTYK ZAPOCHNA LUBOVTA... ZA SLAVATA NA PLOVDIV... POBEDA
Aнонимен
на 29.06.2006 г.
0
 
 
Локомотив Пд картотекира трима нови 29.06.2006 Спорт НетИнфо Футбол България Локомотив (Пловдив) картотекира днес в БФС трима нови футболисти за мачовете си от турнира Интертото, съобщи селекционерът на клуба Георги Димитров. Това са Данаил Бачков, Мартин Сечков и Йордан Милиев. Те попаднаха в групата от 20 играчи определена от старши-треньора Аян Садъков за двубоя с румънския Фарул в Констанца в събота (1 юли) за турнира Интертото. Локомотивци пътуват за Румъния с автобус, като тази вечер ще преспят в Каварна. В Пловдив останаха да се готвят бразилците Даксон Суарес да Силва, Андервал да Силва Ферейра, Тиаго дос Сантош да Силва и чилиецът Байрон. Утре се очаква в Пловдив да пристигне бразилецът Алекс да Силва, който ще се присъедини към привлечените чужденци. Македонецът Игор Новоселски, който бе взет на проби в Локомотив (Пловдив/, е получил почивка до края на седмицата и от понеделник ще поднови заниманията си с отбора. Групата на Локомотив (Пловдив) за мача с Фарул: Стоян Колев, Васил Камбуров, Велко Христев, Добри Орловски, Георги Самокишев, Красимир Димитров, Христо Златински, Владислав Златинов, Марсел Еламе, Радослав Анев, Илами Халими, Зоран Златковски, Димитър Илиев, Марков Илич, Дино Езе, Явор Въндев, Марио Георгиев, Данаил Бачков, Мартин Сечков, Йордан Милиев.
Aнонимен
на 29.06.2006 г.
0
 
 
Красьо напълно заслужава капитанската лента!!! Надявам се един ден да поведе отбора на сърцето си и от треньорската скамейка! Айде, Краси, води отбора към победи!
Chestito i Uspeh
на 29.06.2006 г.
0
 
 
Красимир Димитров е новият капитан на Локомотив (Пд) 29 юни 2006 | 14:08 | Агенция "Фокус" Пловдив. Най-опитният футболист на Локомотив (Пд) Красимир Димитров е новия капитан на отбора, информира “Гонг”. Димитров наследява лентата от Владимир Иванов - Фугата, който напусна “черно-белите” в края на сезона и се присъедини към Славия. Решението за избора на новия капитан е на треньорския щаб на пловдивчани, в лицето на Аян Садъков и Иван Маринов. Днес футболистите на Локомотив (Пд) пътуват към Каварна. Тази вечер те ще направят една тренировка на стадиона на Калиакра, като утре сутрин заминават за Констанца. В групата на тима са включени 23-ма футболисти, като в последния момент Аян Садъков ще определи разширения състав от 18 човека за мача с Фарул. Днес трябва да бъдат картотекирани още няколко нови играчи в състава на Локомотив (Пд). Това са защитниците Йордан Милиев и Мартин Сечков, и присъединилия се вчера към отбора бивш национал Даниел Бачков.
Aнонимен
на 29.06.2006 г.
0
 
 
Бачков избяга в Локомотив (Пд) Нигериецът Ододжи се прибра в Сандански, бразилците без картотека за Интертото Данаил Бачков подписа договор с Локомотив (Пд). Новината потвърди шефът на клуба Емил Наков. Бившият капитан на черно-белите изненадващо се завърна на Лаута, след като бе пред трансфер в Славия. Той дори започна подготовка с белите и се чакаше само одобрението на треньора Ратко Достанич, който трябва да пристигне от Сърбия в събота. - Бачков беше коректен. Обади се и каза, че иска да играе в Локомотив. Обясни ми, че не му върви в София. Момчето има право на избор. Чест му прави, че постави открито нещата - коментира президентът на Славия Венцеслав Стефанов. Десният бек ще бъдe картотекиран за мачовете с Фарул (Констанца) от Интертото. Първата среща е в Румъния на 1 юли. Лагерът на Локомотив в Банско напусна нигериецът Ододжи. Черно-белите възнамеряваха да го ползват под наем за евротурнирите. Новият треньор на Вихрен Дионисиос Бесликас обаче е поискал да види всички футболисти, които имат договор с клуба. За мачовете от Интертото треньорът Аян Садъков ще може да ползва титулярния вратар Стоян Колев. Той е пред трансфер в италианския Тревизо, но чака развитие по скандала с уреждане на мачове в Серия А. Дошлите на проби бразилци, всички с фамилия Дос Сантос, ще останат извън групата. Надежда Кърликова Костадин Джорджев
az
на 29.06.2006 г.
0
 
 
mnogo qsno za kakvo da si habqt igra4ite sre6tu nqkvi 4ernilki ot lainuta.igra4ite im sa si jivi i zdravi,prosto ne si struva da se habqt sre6tu levatzi.i bez titulqri pak 6te naebat loko v gaza.
Aнонимен
на 29.06.2006 г.
0
 
 
Тийнейджър от Чили се пробва на Лаута Да пробва късмета си на Лаута пристигна халф от Чили. Вчера 18-годишният южноамериканец направи първа тренировка с Локомотив (Пд). Неговото име е Байрон Роберто Кареньо и е юноша на Коло-Коло. Той е висок 175 см и тежи 72 кг. - За първи път съм в България. Тук много ми харесва. В момента съм свободен агент - каза пред "7 дни спорт" тийнейджърът. Оферта да се завърне в България е получил бившият футболист на черно-белите Ванчо Траянов. Това македонецът призна пред в. "Спорт" в родината си. На 1 юли изтича договорът му с Арминия. Немците го купиха за 200 000 евро преди две години от Локомотив. - Имам две предложения, но нито едно не е от Пловдив. Мениджърите ми ще изберат по-добрия вариант - обясни Траянов, на когото му предстои втора операция на крака. Николай Стоянов Стойчо Генов
ЛМ
на 29.06.2006 г.
0
 
 
Аз лично не вярвам. Което обаче не значи че няма да го отнесат!!!
JB
на 29.06.2006 г.
0
 
 
Ей това да се чува. само да не са румънски лъжи. Само Локо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: