Фарул без 10 футболисти срещу Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
08:16 / 30.06.2006
930
Истински ужас завладя феновете на Фарул Констанца дни преди сблъсъка от втория кръг на турнира Интертото срещу Локомотив Пловдив. Причината: десет футболисти на румънците няма да могат да вземат участие в първия мач утре. Това съобщи официалният сайт на тима от северната ни съседка, пише "Тема:Спорт".

Трима от състезателите - Адриан Влас, Децебал Геара и Йон Барбу, са тежко контузени и лечението им ще продължи поне още две седмици. Други шестима пък - Адриан Сенин, Ливиу Михай, Василе Пакурар, Флорин Лунгу, Кристиан Шиопу и португалецът Марио Карлош, са с травми след срещата реванш от първия кръг срещу Победа Прилеп (2:0), а възстановяването им ще отнеме минимум пет дни. Йонуц Ларие също ще пропусне двубоя с пловдивчани заради натрупани жълти картони. При това положение треньорът Момчило Вукотич най-вероятно ще трябва да попълва групата за сблъсъка с българите с юноши, тъй като едва 16 от момчетата му са готови да изиграят мача. На обратния полюс е положението в лагера на "смърфовете". Вчера клубът картотекира в БФС още трима играчи. Става дума за Данаил Бачков, Мартин Сечков и Йордан Милиев. Бачков за последно тренира със Славия, а преди това бе капитан на Спартак Пловдив. Сечков е собственост на Локомотив, но през миналия сезон се състезаваше под наем в Миньор Пк. Милиев пък още от зимата е на "Лаута", но едва сега ръководството на черно-белите успя да плати за правата му на частния клуб Аполи 99. С тях групата за мача, определена от Лян Садъков, набъбна на 20 футболисти. Едва в последния момент специалистът ще определи кои 18 от тях ще вземе в разширения състав за двубоя .


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).