ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
Безплатен вход на Фарул - Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:17 / 30.06.2006Коментари (4)718
Ръководството на Фарул (Констанца) обяви свободен вход за предстоящия мач срещу Локомотив от турнира “Интертото” в събота. “Надяваме се да напълним поне наполовина стадиона, който е с капацитет 15,500 зрители”, заявиха от пресслужбата на клуба. Запалянковците на “черно-белите” също ще влязат на стадиона без да плащат билети. Информацията е на "Фокус-спорт".
Още по темата: общо новини по темата: 23
09.07.2006
07.07.2006
05.07.2006
05.07.2006
04.07.2006
03.07.2006
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aide Loko!
на 30.06.2006 г.
0
 
 
Констанца е българска крепост В града умира Овидий и започва легендата за Георге Хаджи Фарул (Констанца) вероятно е познат добре на феновете в Добрич, тъй като всяка зима и всяко лято играе контроли с Добруджа. За запалянковците от Лаута са следните подробности: Една от легендите на Партизан (Белград) извежда утре Фарул срещу Локомотив (Пд). Треньорът на румънците Момчило Вукотич е номер едно в историята на сръбския гранд по брой изиграни мачове. Има три титли на Югославия като футболист. Редовен участник в националния тим на бивша Югославия, ритал е и в Бордо. Вукотич превъзхожда като опит треньора на пловдивчани Аян Садъков. Сърбинът е водил националния отбор на Кипър, бил е помощник на плавите. Работил е още в Паниониос (Гърция), кипърските Аполон, Неа Саламина и Етникос. Като треньор на Партизан Вукотич има Купа на Сърбия. Интересното е, че преди да наемат сърбина, шефовете на Фарул са били близо до подпис с италианската звезда Джанлука Виали. Фарул е създаден през 1920 г. и винаги е бил в сянката на Стяуа и Динамо. Тимът обаче е дал над 50 национали на Румъния. Най-известните сред тях са Георге Хаджи и Доринел Мунтяну. В момента 12 мощни компании спонсорират Фарул. Сега прозвището на отбора от Констанца е "акулите". Фарул играе мачовете си на стадион с капацитет 15 500 места. Съоръжението е по-красиво и кокетно от ст. "Нафтекс". Румъния ще приеме селекцията на Христо Стоичков. Капитан на отбора е 190-сантиметровият защитник Йон Барбу. Негов партньор е 187-сантиметровият Михай Козмин. Средният ръст на отбраната на румънците е около 182 см. Имат само един легионер. Това е португалският нападател Марио Карлуш, който обаче няма да излезе срещу пловдивчани заради контузия. Румънците разполагат с "атомно" нападение, водено от Михай Горица и Тибор Молдован. По-опитният е Горица, роден през 1973 г. Той има 400 мача в "А" и "Б" дивизиите на Румъния. Иначе Констанца е създаден през VII пр. н.е. Градът е неизменна част от Първото и Второто българско царство. Пристанището Констанца е български град за последно в периода 1940 - 1944 г. В Констанца е починал в изгнание известният римски поет Овидий. Курортът се гордее с Генуезкия фар, Морската академия и с Георге Хаджи, който е роден в близко село. Николай Стоянов Вашият коментар Добре дошли Полицейски ескорт ще посрещне днес тима на Локо (Пд) на румънската граница. Пилотна кола ще придружава автобуса на пловдивчани от граничния пункт до Констанца. Шефовете на Фарул правят всичко възможно да посрещнат нашите като голям отбор. Безплатен вход обещаха домакините от Фарул за утрешния мач. Те искат да напълнят поне 7-8000 места от капацитета на "Георге Хаджи". Билети нямало да плащат и българските запалянковци. Решението на Фарул обаче е в противоречие със законите на УЕФА и може да бъде променено от дежурния делегат.
Aнонимен
на 30.06.2006 г.
0
 
 
да бе... и като ги спестим ще ги дарим за оправянето на славното афиде!
eban bufer
на 30.06.2006 г.
0
 
 
tova e super mangalite ot stolipinovo 6e spestit niakoi lev za hlib
Aнонимен
на 30.06.2006 г.
0
 
 
и тея имат сигурно президент като нашия човек митко селския...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: