14-годишна победи в турнир по тенис на маса в чест на Вазов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:32 / 04.07.2010
1260
Борислава Лазарова от Пирдоп победи в първия турнир по тенис на маса за аматьори, организиран от ГЕРБ Сопот и посветен на 160 години от рождението на Иван Вазов. Девойката спечели овациите и на състезатели, и на публика след като се оказа най-точна първо сред участниците в категорията до 20 години и след това - и в мача срещу победителя в категорията над 20 години. В изключително атрактивната финална среща Борислава се изправи и надви с 3: 1 гейма баща си Йордан Лазаров, съобщи Мариана Кацарова, общински ръководител на ГЕРБ Сопот. Твоята победа ме амбицира да работим с всички колеги от местната структура на ГЕРБ за създаването на детска школа по тенис на маса и в Сопот, обърна се Кацарова към шамионката, докато й връчваше приза от 80 лева и предметни награди, между които специално литературно издание, посветено на Иван Вазов, плакети, фланелка и календари.

Оказа се, че турнирът събуди изключителен интерес не само сред хората от пловдивскa област - в него се включиха 43-ма любители от Карлово, село Кърнаре, Пирдоп, Пловдив и софийското село Чавдар. Най-млади участници в състезанието се оказаха 10 годишните пирдопчани Георги Станчев и Георги Иванов, а най-възрастен - Семко Димитров от Сопот, на 62 години.

В класирането след Борислава Лазарова, в категория до 20 години се наредиха 13 годишният Павлин Михов от Пирдоп - второ място и на трето - 16 годишният Николай Божков от Кърнаре. В категория над 20 години след първенеца Йордан Лазаров, второто място зае 22 годишният Божидар Танев от Пловдив и трето - 43 годишният Боби Иванов. Награди получиха и шестимата състезатели.

Народният представител от ГЕРБ от 17 МИР Пловдив Област Николай Петков беше сред публиката на част от срещите и успя да поздрави някои от състезателите преди да се върне в Карлово за подготовка на конкурс за обреден хляб - посветена на другия велик българин Левски и организиран от карловската структура на ГЕРБ.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).