ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (29) | Вчера (11)
Румънските митничари спряха двама футболисти на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:52 / 01.07.2006Коментари (22)1684
©
Румънските митничари не пуснаха в страната двама от футболистите на Локомотив – Марсел Еламе и Дино Езе, предаде “Гонг”. Така двамата африканци няма да вземат участие в утрешния мач срещу Фарул (Констанца). Вчера по обяд групата на Локомотив се озова на границата с Румъния, където се оказа, че Марсел Еламе и Дино Езе нямат издадени визи за северната ни съседка, което накара властите да не ги допуснат на румънска територия. Според запознати недоглеждането е на ръководството на “черно-белите”, което не се е погрижило да осигури визи на двамата футболисти. Така започна пътуването на Локомотив в Румъния. Това наложи групата на Локомотив да стане точно 18 човека, след като двама отпаднаха принудително. Така старши треньорът Аян Садъков няма да има никакъв избор с определянето на титулярния състав за срещата с Фарул. По всяка вероятност дебют за “смърфовете” ще направи младият защитник Йордан Милиев, който ще вземе мястото на Дино Езе. Липсата на качествени бранители може да накара Садъков да затвори допълнително играта на Локомотив. Все още не е ясно участието на Даниел Бачков, тъй като самият футболист е само на три тренировки и не се чувства готов да излезе в официален мач. Липсата на варианти може да накара Бачков да стисне зъби и да изиграе двубоя в Констанца.
Още по темата: общо новини по темата: 23
09.07.2006
07.07.2006
05.07.2006
05.07.2006
04.07.2006
03.07.2006
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 01.07.2006 г.
0
 
 
Vaprosa e ot Loko kakvo ostana? Mai nishto, samo goresht vazduh! Golemi pretenzii, s nikakvo pokritie!
xaxa
на 01.07.2006 г.
0
 
 
sluchaino da vi napomnim, che prezidenta na Trakia - Dimitar Hristolov e lokomotivec. Kapitana i vrataria sashto. Edinstvenoto, koeto ostana avtentichno v Trakia e...omrazata!
hristolov e vash
на 01.07.2006 г.
0
 
 
varvite po stapkite na duhovniq wi lider Hristolov, buferi.
1912
на 01.07.2006 г.
0
 
 
BOTEV FOREVER!!!VIJTE KOY NOSI 4erno-bialata laynelka-BAY MANGAUL!!!
xaxa
на 01.07.2006 г.
0
 
 
abe , jati lajci, koi v BG plashta smetkata na niakoi ... "ot neudobstvo"!!!!!
Loko
на 01.07.2006 г.
0
 
 
N alajata krakata sa kasi. Smao nashte jalti cigani, ne sa chuvali za tova. Безсънна нощ изкараха играчите на Локомотив (Пд) в Каварна, разкриха очевидци. Днес отборът гостува в Констанца за мач с Фарул от II кръг на турнира Интертото. В четвъртък следобед черно-белите тренираха на стадиона в крайморския град. След това тимът трябваше да преспи в новия х-л "Монако". Това обаче се оказало пожелателно. В стаите гъмжало от гадини. На сутринта футболистите се оплакали на персонала, че са били нападнати от хлебарки. По тази причина момчетата от Локо намерили спасение по балконите. Те прекарали цялата нощ, като някои дори успели да дремнат. Други пък въобще не мигнали и с натежали от умора очи едвам дочакали изгрева. "Още малко търпение и щяха да посрещнат Джулая морнинг", бъзикаха се туристи. - Какви хлебарки, това са жътварки. Едни такива кафяви, дето летят. Нямаше никакви проблеми, освен че беше много топло. По-скоро играчите не са спали заради жегата - коментира треньорът Аян Садъков. На сутринта отборът бил посрещнат на рецепцията със сметка от 1683 лв. В отсъствието на шефовете обаче нямало кой да я плати. Не след дълго се появил кметът на Каварна Цонко Цонев и обяснил, че ще оправи задължението на гостите.
xaxa
на 01.07.2006 г.
0
 
 
ei papagali pak tarsite pod vola tele. Ama nali znaete kakvo ste namerite tam - naslada za iznosenite si anusi! Tochno vie li be kuci kokochki, ste pranali da govorite za neplateni smetki. Kolko dena biahte v turski zandan?! Na niakoi tolkova im e haresalo, che pochnaha i noktite da si boiadisvat! Ei cigani, platete parvo svatvta na Mitko Obedinitelia i posle govorete. Estestveno, che niama da latiat ako e imalo hlebarki. Az ne samo niama da platia, no i obeshtetenie ste iskam
NO Commment
на 01.07.2006 г.
0
 
 
Това е втори подобен скандал с пловдивски тим, който не може да си уреди сметките с хотел. Преди три сезона на играчите на Ботев (Пд) им бяха отнети международните паспорти на летището в Истанбул, докато клубът не плати дължимите суми по лагера на тима в Анталия.
BPFC
на 01.07.2006 г.
0
 
 
Каварна. Поведението на Локомотив (Пд) е срамно, обяви кметът на Каварна Цонко Цонев. Той призна, че пази фактура за 1683 лв., която е издадена на фК Калиакра. Пловдивчани пребиваваха в Каварна на път за Румъния, където днес играят първи мач от ІІ кръг в турнира "Интертото УЕФА" срешу Фарул в Констанца. "Ползваха безплатно стадиона, имаха обяд и вечеря. Управителят ги попита имат ли претенции. Казаха, че нямат. Когато дойде време за плащане, заявиха, че не знаят кой е поръчвал. От неудобство Калиакра пое всички разходи. Излиза, че са социално слаби. Не очаквах, че това може да го направи клуб от "А" група. Локомотив вече е персона нон грата за Каварна - отсече Цонев. На въпроса дали е имало хлебарки по стаите той уточни: - Това могат да го кажат само английски туристи, които не искат да си платят сметката. В този хотел са спали Никола Анастасов, Ванча Дойчева, Любо Нейков, Жокер Медиа и Мелпомена. Идвал е дори Данчо Лечков. Никой от тях не се е оплакал. В момента хотелът също е пълен. Сами си направете сметката какво е качеството на стаите и обслужването. Цонев призна, че "Монако" е бил последният вариант за нощувка на Локо, тъй като всички хотели в града са пълни заради концертите и летните мероприятия. - Направих всичко, което можах, за да се чувства отборът комфортно в Каварна. Те обаче не постъпиха по европейски. Все пак им желая да стигнат далеч в Интертото - допълни Цонев. Кметът напомни, че хотел "Монако" е собственост на "Русалка".Този курорт пък се държи от собственика на Берое Николай Банев. - Щом от Локо са толкова недоволни, да се обърнат към г-н Банев за съдействие. Приятел съм с Александър Тасев, но мисля, че за Локо ще е най-добре повече да не идва в Каварна. Те са срам за града ни - завърши Цонев. ? 20 000 за бой на румънците 20 000 евро е премията, която ще си разделят в Локомотив (Пд), ако отстранят румънския фарул, пише "7 дни спорт". При успех в следващия кръг черно-белите ще се изправят срещу френския Оксер. Адска жега пък посрещна отбора в Констанца. Температурата беше 35 градуса. От 20 ч. бе и официалната тренировка на българите на стадион "Георге Хаджи. NO COMMENT !Lainomotiv samo zasramva Plovdiv!Umrete le mangali!BOTEV !(!@ FOREVER!
Aнонимен
на 01.07.2006 г.
0
 
 
ti cheti po dobre za loko tova s botev veche sme go obsajdali
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: