Без запалки и монети на стадиона в Костанца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:55 / 01.07.2006
811
Румънската полиция не допуска зрители със запалки и монети в джобовете, съобщиха специално за LPortala.net от фенклуба на черно-белите. Най-старата организация е дискутирала темата за мерките за сигурност, които ще предприемат румънските органи на реда, когато българската група е на тяхна земя. На КПП "Дуранкулак" ще бъде отцепен един сектор, през който да преминават феновете на Локомотив Пд, а с навлизането си на румънска земя, запалянковците ще бъдат поети от местната полиция. При навлизането си на стадиона органите на реда ще следят за пияни зрители, които ще бъдат обискирани и за общоприетите и в България опасни и пиротехнически предмети. Няма да има проблем, черно-белите да подкрепят своите, вкарвайки традиционните си тъпани. Но за пушачите запалките няма да са вариант, тъй като същите ще бъдат отнемани при навлизането на територията на съоръжението. Заради опасност от замерване, хората с монети също няма да бъдат допускани.

Тази вечер от 22 ч. от комплекс "Лаута" ще потеглят 2 автобуса, които ще пътуват към Румъния. Поне 30 коли са се самоорганизирали и ще поемат по посока на северната ни съседка. Част от тях са потеглили тази сутрин, докато останалата група ще потегли в малките часове на 1 юли.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).