ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (29) | Вчера (11)
Локомотив загуби с 2:1 от Фарул за Интертото
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:04 / 01.07.2006Коментари (72)2208
©
Локомотив запази шансове за класиране по-нататък в турнира Интертото след минимална загуба с 2:1 като гост на румънския Фарул (Костанца). Срещата започна с 60 минути закъснение заради проливният дъжд който се излива цял ден в Костанца и който направи терена тежък за игра. Домакините започнаха добре срещата и можеха да поведат още в 6-та минута когато бе отсъдена спорна дузпа в тяхна полза, но Стоян Колев парира удара от бялата точка.

Срещата бе наблюдавана от около 500 зрители в пороя като 350 от тях бяха пловдивски фенове на "черно-белите".

Все пак домакините успяха да открият първи резултата. В 20-та минута Фарул поведе в резултата, след като за пореден път футболист на домакините бе изведен сам срещу вратата на Колев, след индивидуaлни грешки в защитата. Защитата именно бе и най-проблемното звено в отбора на Локомотив. Няма как и да е по друг начин след като тримата ни бранители Георги Самокишев, Йордан Милиев и Добри Орловски за първи път играеха заедно в официален мач да не говорим, че средната им възраст е 20 години. Все пак в 29-та минута в игра на мястото на Орловски се появи завърналия се бивш капитан на отбора Данаил Бачков който успя да внесе до някъде сигурност в дефанса на "смърфовете".

Все пак Локомотив успя да изравни резултата след далечен удар на Явор Въндев и малко щастлив рикошет в крак на защитник на домакините.

Домакините бяха по-дейни в мача, улеснени и от тежкия терен. Цяло второ полувреме нспирно атакуваха вратата на Локомотив, но играчът на мача Стоян Колев хвана всичко което можеше да се хване. Все пак и той капитулира в 90-та минута, когато останал сам срещу Колев, Апостолу не пропусна.
Още по темата: общо новини по темата: 23
09.07.2006
07.07.2006
05.07.2006
05.07.2006
04.07.2006
03.07.2006
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Rooster1912
на 05.07.2006 г.
0
 
 
Zna4i skoro 6te triabva da se grumne6,shizofrenik!!!
si
на 03.07.2006 г.
lpfk
на 03.07.2006 г.
0
 
 
napred mom4eta! sabota sf 6te e 4erno bqla! loko loko-pobeda
ritmo
на 03.07.2006 г.
0
 
 
Митичният Одисей би завидял на приключенията, които изживяха играчите на Локомотив (Пд) преди и след мача си с Фарул. Още преди двубоя автобусът на тима заседнал в дълбока локва преди Констанца. Един час футболистите чакали помощ. По-лошото, саковете им с екипировката в багажното подгизнали. Наложило се играчите да излязат срещу румънците с мокри гащета и фланелки. Коварната локва съсипала и компютърната техника на мерцедеса. - От стадиона до границата пъплехме с 40 км заради повредата. Шофьорът оправи нещата на българска земя, но се оказа, че няма как да бъдат спрени чистачките и климатикът - разказаха от отбора. Борейки се с трудностите, автобусът поел към Обзор. Там обаче се натъкнал на наводнен път и трябвало да се връща. След много перипетии и нездрав сън в рейса играчите все пак стигнали до Пловдив вчера в 11 ч. Момчил Стефанов
Agent Victor
на 03.07.2006 г.
0
 
 
Петър Стоянов е направляван, така че да се внедри в средите на творческата интелигенция преди 10 ноември. За осъществяването на тази задача му съдейства Петър Анастасов /съученик на Людмила Живкова, чиито баща е бил шеф на ТКЗС в село Марково - пловдивско, заемащ поста I-и заместник началник отдел изкуство и култура към ЦК на БКП, когато началник на отдела е Владимир Живков. ДС помага на Петър Стоянов да издаде книгата "Разводът" в тираж 8000 екземпляра и му осигурява контакти с представителите на интелигенцията по линия на преди 10 ноември. Осигурява му се контакт с интелигенцията по селскостопански бригади, където в непринудена атмосфера трябва да изпълнява песни на Висоцки и други на китара, заедно с д-р. Златко Илиев /син на активни борци против фашизма и капитализма и член на БКП, а по настоящем на СДС/ и Лазар Лазаров. След доказва способностите си на вътрешния фронт, Петър получава много по-отговорна задача. Възложено му е да стане личен адвокат на Паоло Денучи - итали ански гражданин, агент на ДС обявен за издирване от Италия чрез интерпол, заради връзки с мафията, пране на пари, сделки с износ на оръжия и търговия с наркотици. Тъй като Паоло Денучи е ограничен в своите пътувания, на Петър Стоянов е възложено да представлява неговите интереси като адвокат в чужбина. Целта е не само изпълняването на конкретните задачи, а и обучението на Стоянов с цел подготовката му за бъдещата му мисия. Стоянов посещава, като адвокат на Денучи Рим и Виена вече в качеството си на агент за свръзка. От чужбина се връща с нов автомобил Алфа Ромео - който заменя семейния трабант. Трябва да отбележим, че в последствие Паоло Денучи става собственик на пловдивския футболен клуб Ботев, чрез фирма "Дин-пан", където Петър Стоянов е с 49%.
Agent Victor
на 03.07.2006 г.
0
 
 
Денучи е след БКП, но е agent на ДС, отпадък!
боб чорба
на 03.07.2006 г.
0
 
 
За да биете Фарул,яжте повече фасул!!!
АФД
на 03.07.2006 г.
0
 
 
Като скъсаш синджира гледай да не повредиш халката.
Късам синджира
на 03.07.2006 г.
0
 
 
А Веско Вълчев се ебе с Дончо Донев
Aнонимен
на 03.07.2006 г.
0
 
 
Lokoto v Evropa, a papagalite - s Rodopa ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: