Локомотив загуби с 2:1 от Фарул за Интертото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (72)
23:04 / 01.07.2006
2209
Локомотив запази шансове за класиране по-нататък в турнира Интертото след минимална загуба с 2:1 като гост на румънския Фарул (Костанца). Срещата започна с 60 минути закъснение заради проливният дъжд който се излива цял ден в Костанца и който направи терена тежък за игра. Домакините започнаха добре срещата и можеха да поведат още в 6-та минута когато бе отсъдена спорна дузпа в тяхна полза, но Стоян Колев парира удара от бялата точка.

Срещата бе наблюдавана от около 500 зрители в пороя като 350 от тях бяха пловдивски фенове на "черно-белите".

Все пак домакините успяха да открият първи резултата. В 20-та минута Фарул поведе в резултата, след като за пореден път футболист на домакините бе изведен сам срещу вратата на Колев, след индивидуaлни грешки в защитата. Защитата именно бе и най-проблемното звено в отбора на Локомотив. Няма как и да е по друг начин след като тримата ни бранители Георги Самокишев, Йордан Милиев и Добри Орловски за първи път играеха заедно в официален мач да не говорим, че средната им възраст е 20 години. Все пак в 29-та минута в игра на мястото на Орловски се появи завърналия се бивш капитан на отбора Данаил Бачков който успя да внесе до някъде сигурност в дефанса на "смърфовете".

Все пак Локомотив успя да изравни резултата след далечен удар на Явор Въндев и малко щастлив рикошет в крак на защитник на домакините.

Домакините бяха по-дейни в мача, улеснени и от тежкия терен. Цяло второ полувреме нспирно атакуваха вратата на Локомотив, но играчът на мача Стоян Колев хвана всичко което можеше да се хване. Все пак и той капитулира в 90-та минута, когато останал сам срещу Колев, Апостолу не пропусна.


Виж коментарите (72)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).