ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (29) | Вчера (11)
Ботев купува халф на Спартак Пд, Мауро Алегре се върна в тима
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:06 / 02.07.2006Коментари (74)1663
©
Ботев привлече халфа на Спартак Пловдив Илия Гаров. Това съобщи президентът на жълто-черните Димитър Христолов. Той поясни, че новият футболист ще пътува утре за комплекса "Цигов чарк", където пловдивчани ще проведат първия си подготвителен лагер. Заедно с останалите ще пътува и аржентинецът Мауро Алегре. Вчера той се върна в Пловдив, пише в.“Тема спорт”. "Очаквам във вторник към отбора да се присъединят още няколко аржентинци. В момента те са в Италия и си уреждат документите. Всички са класни състезатели, ще се убедите в това", заяви Христолов. Той каза още, че е отклонил молбата на Георги Куртев да се завърне в клуба. Нападателят премина през зимната пауза на миналото първенство в Родопа заедно с Борислав Димитров. Двамата напуснаха Ботев, тъй като бяха недоволни, че са резерви.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
антибуер
на 04.07.2006 г.
0
 
 
Абе,буфер нещестастен каква школа има льокото?Щяхте да сте в Г група ако мутрите не ви бяха взели.По-добре мислете за нещастното си клубче!!!!
Aнонимен
на 03.07.2006 г.
0
 
 
papagali smeshni, bie nikoga ne ste imali shkola!!! ama nikoga!!! edinstvenite vi legendi sa iunoshi na Marica, a posledno vreme nai-dobrite igra4i igrali za smeshnoto vi otbor4e sa iunoshi na Lokoto! ot vashta "sjkola" ne izlizat igra4i, a alkoholici, kato segashnoto vi pokolenie. Plovdiv ne 4ak tolkova golqm grad i se znae shto za stoka sa vi "iunoshite"...
KAKA
на 03.07.2006 г.
0
 
 
ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ НА ЩЪРБЕЛ !!!!
13
на 03.07.2006 г.
0
 
 
Какче, ти направо ме разби... съсипа ме... изравни ме със земята...
kaka
на 03.07.2006 г.
Aнонимен
на 03.07.2006 г.
Shte go razkasat toz
на 03.07.2006 г.
0
 
 
Станимир Стоилов: Гонзо ще играе само за Левски 03 юли 2006 | 04:42 | Агенция "Фокус" София. Георги Иванов ще играе само в един български клуб - Левски. В това бе категоричен треньорът на сините Станимир Стоилов. - Той иска да продължи в чужбина и доколкото знам, има сериозна оферта. Другото са спекулации. Ако остане, Георги ще се върне при нас. Дали от Локомотив са го канили, не знам. Повече няма какво да коментирам - обясни Мъри, цитиран от “7 дни спорт”. Евентуалният трансфер на Гонзо събра червено-черните фенове на раздумка в Надежда вечерта. Там те случайно се засякоха със собственика на клуба Николай Гигов и използваха възможността да го разпитат за селекцията. - Георги Иванов няма да играе при нас - коментираха по-късно запалянковците, без да уточнят дали информацията им е от Николай Гигов.
КАКА
на 03.07.2006 г.
0
 
 
АНОНИМЕН НЕДЕЙ ПИШИ ОТ МОЕ ИМЕ
JB
на 03.07.2006 г.
0
 
 
Петър Зехтински и Коце Видолов(става играч в Локомотив Пловдив, но преминава в Ботев след открадната картотека. Все още с черно бяло сърце) са юноши на Марица. Г. Славков е роден някъде в Македонско, но иначе е юноша на Стамболийски. Митко и Коцето са ваши, ама и кой ли ги знае. За юношите. ЦСКА печелят редовно титли при юношите. Ама Черепа е недоволен че никой не се налага в мъжкия състав??? Това не е критерий. Критерия е мъжкия състав и след това, национален отбор, чужбина и т.н. Локо имат само 2 титли при юношите но пък няма друг отбор в БГ който да е дал повече талант от нас. Даже и Марица и Пирин са зад нас. Юмерски например е ставал юношески шампион на Бг и голмайстор на турнира в Кранево. Ама някой да казва че е футболно чудо? Бонев, Садъка, Едо не са ставали, ама всички са ги признали. Хр. Колев е ставал като юноша. Особняк бил не знам какъв ама е първия играч за който са платени $ 1000 000. Даже и Сираков и Пенев от "Грандовете" са продадени за по-малко. Ламята и той не ставал юношески шампион, но се смята за един от най-добрите БГ халвофе за всички времена. Известна е епопеиата с 2 годишно наказание. ЦСКА ги е страх до оследно. Иначе Левски просто го открадват. За това че ви бием, това е редовна практика. Никой не се впечтлява. Дадох го за пример че играят на финала но падат от по слаби отбори. Редовно разбира се.
Aнонимен
на 03.07.2006 г.
0
 
 
0СТАВЯМ ТЕ ДНЕС ДА СИ ПИШЕШ КАКО
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: