ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (29) | Вчера (11)
Трима нови отиват на лагер с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:34 / 03.07.2006Коментари (22)1085
©
Трима нови футболисти ще заминат днес на лагер с отбора на Ботев Пловдив в комплекса "Цигов чарк", съобщиха от управата на клуба. Става въпрос за полузащитника Илиян Гаров от Спартак Пловдив и нападателите Ридван Хаджифейзула от Асеновец и Михаил Аврионов от Янтра. Така групата, с която канарчетата ще продължат подготовката си за новия сезон, набъбна на 22-ма играчи. Очаква се най-късно във вторник към тях да се присъединят и четирима аржентинци, на които ще се разчита да подсилят жълто-черния клуб през следващото първенство. Латиноамериканците в момента са в Италия, където уреждат документите около пребиваването си в България. Не е изключено по време на подготовката към пловдивчани да се присъединят още нови състезатели, коментира в. “Тема Спорт”.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
АФД
на 03.07.2006 г.
13
на 03.07.2006 г.
0
 
 
Италия трябваше да си замине още от САЩ.
B&W Heart
на 03.07.2006 г.
0
 
 
Христолова работа. Какъв по-добър случай за него да омаже всичко наоколо. Ако го питаш защо му е този футболист, надали ще знае. Важното е мазало да става. Имало закони, правила, нормативи - на него какво му пука. Сега ще цъфнат балъци, които иначе го плюят, но ще кажат "Евалата Христол, щом цакаш буферите". Само помия бълват "съгражданите".
7 dni sport. Ha sega
на 03.07.2006 г.
0
 
 
Халф скара три отбора в Пловдив Талантът почна с Ботев, Локо не знае, Спартак чака пари Скандал между три пловдивски отбора избухна заради халфа Илиян Гаров. Талантът, който е собственост на Локомотив, докато не навърши 23 г., започна подготовка с вечния съперник Ботев. На Лаута не е коментирано бъдещето му, но е малко вероятно шефовете да се съгласят с трансфера. През последните три години Гаров бе командирован в Спартак. Втородивизионният тим не жали за футболиста, но чака пари от Ботев. Според наредбата на БФС клубът трябва да получи по 2000 лв. за всеки сезон, в който Илиян е носил екипа на тима. Освен Геров на лагера в Цигов чарк с Ботев (Пд) заминаха и Ридван Хаджифейзула и Мишо Аврионов. Тримата засега се очертават като единствените нови попълнения в отбора. Новият треньор Светослав Гърков качи 21 футболисти в родопския курорт. Ръководството на клуба ще копира моделa на съгражданите си от Локомотив за привличането на чуждестранни играчи. Утре към Ботев ще се присъединят четирима футболисти от Южна Америка - трима аржентинци и един чилиец. Николай СтоЯнов
Hail
на 03.07.2006 г.
0
 
 
Това какво общо има с мъките, които сме търпели заедно с тях във войните за национално обединение? Това е единствената държава проявила разбиране към националните ни идеали.
Aнонимен
на 03.07.2006 г.
0
 
 
Hail хахахаахахахах разсмиваш ме,Българо-Германска дружба хахах как може да сравняваш тия варвари които 5 века след нас са се усетили какво е държава и 10 века след нас вече са създали федерация приличаща на държава...пък и когато се е налагало сме ги били доста яко на БОЙ!
JB
на 03.07.2006 г.
0
 
 
Така е много са рационални. Украйна изглеждаха като малки деца, а хич не са лоши. Италия може да защитава, може и да напада. Броят се на пръсти хората без перфекта техника. Само Гатузо и Матераци са по така. Левият бек дето изпроси дузпата с/у Австралия е супер. Физически е здрав, а каква техника. И само 23 години. Истината обаче че УЕФА изкаше европейски финал. Словака свири безсрамно с/у Гаучосите. Иначе при тях играта беше като баскетбола в НБА. Галактикос! Гнила УЕФА!!!
1912
на 03.07.2006 г.
Hail
на 03.07.2006 г.
0
 
 
Германия ще е! Не го казвам само защото никой не я е споменал. ДА ЖИВЕЕ ВЕКОВНАТА БЪЛГАРО-ГЕРМАНСКА ДРУЖБА!!! ЩЕ ПРЕБЪДЕ ВЪВ ВЕКОВЕТЕ!
канар
на 03.07.2006 г.
0
 
 
Италянците са големи,много ме кефи как водят мачовете си.Знаят кога да отпуснат и кога да стъпят на педалите.Така са големите отбори!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: