Наков: Роберт Петров е наш, чакаме го за реванша

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
16:12 / 03.07.2006
1187
Локомотив чака Роберт Петров за реванша с Фарул от II кръг на турнира "Интертото". Черно-белите паднаха 1:2 в Констанца. Ответният мач е в събота от 18,00 ч. на ст. "Васил Левски".

- Той е наш съзтезател, въпреки че тренира с ЦСКА, картотекиран е и ще разчитаме на него. Роберт Петров е много добър футболист и може да ни помогне, а шансовете да продължим не са никак малки - коментира шефът на Локомотив Емил Наков на връщане от Румъния. Така той потвърди информацията на "7 дни спорт" от онзи ден. Началникът похвали отбора за мъжката игра срещу Фарул.

- Не мога да не съм доволен и от играта, и от резултата. Видя се, че имаме много млади, перспективни и качествени футболисти - обясни Наков.

Според него реферите от Унгария са подпрели домакините.
- Както знаете, румънците и маджарите са си първи братовчеди. В няколко ситуации бяхме ощетени от съдиите, но това е футболът. Няма смисъл да се оплакваме - коментира босът.

Наков разкри още, че е имало вариант срещата да бъде отложена заради наводнения терен на ст. "Георге Хаджи" в Констанца.

- Ние настояхме мачът да се играе. Направихме го заради феновете. Те бяха пропътували около 550 км, мокри до кости, а и нямаха възможност да останат още един ден. Локомотив има най-великата агитка. Не съм чул какво са викали домакините и какво са им отоговорили нашите - обясни Наков. Информацията е на "7 дни спорт".


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).