Спартак започва подготовка днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
16:54 / 03.07.2006
522
Представителния отбор на Спартак (Пд) се събира днес от 17:30 часа за първа тренировка от лятната подготовка. В заниманието ще се включат две класни попълнения, които пристигат от Родопа. Очаква се за Спартак да играят централния защитник Тодор Симеонов и левия халф Христо Стаев. Според старши треньорът Тенчо Тенев обаче селекцията няма да приключи с привличането на двамата футболисти.

Трима от играчите на Спартак, които завършиха миналия сезон ще се състезават в други отбори. Капитанът Данаил Бачков се присъедини към Локомотив (Пд), Илиян Гаров подсилва Ботев (Пд), а Красимир Павлов е в Рилски спортист.

Очаква се на проби утре да пристигне 25 годишния халф Николай Бояджиев, който е играл до момента в Германските Оберлиги.

Тази вечер ще се вземе решение кои от юношите спечелили сребърни медали в Държавното първенство да започнат подготовка с представителния отбор. Освен това ще се изясни и въпроса, на кои играчи няма да се разчита за новото първенство.

В същото време Тенчо Тенев се разбра с колегата си от Локомотив (Пд) Аян Садъков за контролна среща в сряда. Очаква се в мача да се използват футболисти намиращи се на проби и в двата тима. Двубоят е насрочен за 18 часа


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).