Роберт Петров: Няма да се връщам в Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
08:32 / 04.07.2006
1091
Новото попълнение на ЦСКА Роберт Петров бе много учуден от писанията, че ще се върне в Локомотив, защото „армейците" все още не са се разплатили за него.

„Дано не стане така, че да играя в Локомотив, защото ако участвам в турнира Интертото, няма да мога да играя с ЦСКА в турнира за купата на УЕФА. Аз нямам желание да се връщам на „Лаута", заяви Роберт Петров пред „Меридиан Мач".

„Вече се чувствам играч на ЦСКА. Засега никой - нито от Локомотив, нито от ЦСКА, не се е свързвал с мен относно връщането ми на „Лаута". Много съм изненадан от писанията по вестниците, които ме пращат отново на „Лаута". Никой не ми е казвал, че трябва да се включа в подготовката на бившия ми отбор. Научавам го от пресата. Надявам се в най-скоро време нещата да се оправят и двата клуба да се разберат", добави македонският национал.

В същото време от ЦСКА предпочетоха да не влизат в словесна война с шефовете от „Лаута". „Имаме споразумение и ще го изпълним в срок. Това, че от Аугсбург не са платили всичко за Хидиуед, означава ли, че той още е наш футболист. Роберт Петров ще остане в ЦСКА, а в Пловдив ще си получат парите", лаконични бяха от „Армията".


Виж коментарите (39)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).