Спартак победи Доростол в първата си контрола за лятото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:00 / 07.07.2010
2134
С гол на резервата Петко Фанев Спартак спечели с 1:0 срещу Доростол в първата си контрола за лятната подготовка. Спарингът се игра в Смолян, където двата тима са на подготовка. Фанев се разписа в 50-ата минута с мощна тупалка в близкия ъгъл. Пловдивчани пропуснаха още куп голови положения. Петко Фанев изтърва да вкара още на три пъти и да стане герой на мача. Мартин Стефанов също не успя да отбележи от изгодни позиции. Реферът Владимир Овчаров с лекота подмина две дузпи в полза на "гладиаторите".

За пръв път от много време насам терен помириса Теодор Банев. Бившият защитник на Локо (Пд) се възстановява 1 година след претърпяна операция. Срещу Доростол не играха голмайсторът Георги Стоянов и халфът Камен Апостолов. Двамата лекуват леки разтежения и треньорът Николай Киров - Белия предпочете да не ги рискува.

Спартаклии са на лагер в Смолян до края на седмицата. В събота тимът се прибира в Пловдив и играе на стадион "Тодор Диев" контрола срещу Гигант (Съединение).

Съставът на Спартак срещу Доростол: Ст. Стойчев, Банев, Димов, Григоров, Ас. Вълчев, Стаев, Коларов, В. Стефанов, Денис Генчев, М. Стефанов и Филип Чипчев. През второто полувреме на терена се появиха Цв. Тодоров, Андреев, Т. Симеонов, Й. Христов, Мекиков, Фанев и Лупов.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).