Пропада лагерът на Ботев в Италия?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (64)
14:52 / 05.07.2006
3705
Лагерът на Ботев в Италия е на път да пропадне, разкриха източници на Sport1.bg от Пловдив. Официалната версия за отказа от турнето е, че не могат да се намерят класни съперници за контроли.

Според непотвърдена информация обаче причината е в треньорската криза, която е налегнала "канарчетата". Знае се, че Костадин Видилов отказа да води тима и президентът Димитър Христолов все още не може да намери наставник за Ботев.

Междувременно се разбра, че вчера бившият наставник на Левски Георги Тодоров е бил предложен на Христолов да поеме най-стария пловдивски клуб.

"Това са провокативни въпроси и аз няма да отговарям на тях", троснато коментира президентът на Ботев Димитър Христолов по повод пропадането на турнето в Италия.

Знае се, че откакто Христолов пое Ботев тима имаше само един лагер зад граница - преди няколко години в Турция. Тогава обаче турнето трябваше да е за сметка на мениджър от южната ни съседка. Агентът обаче не плати, в резултат на което всички играчи бяха арестувани на границата и получиха черни печати в паспорта.






Виж коментарите (64)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).