Новите в Локо биха с 3:2 Спартак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (40)
20:34 / 05.07.2006
1393
Локомотив Пд победи с 3:2 Спартак в контрола играна в три полувремена по 30 минути на стадиона в парк "Лаута". Отборът на "смърфовете" започна в титулярния си състав с 8 нови или дошли на проби състезатели. Единствено Камбуров, Езе и Митко Илиев на терена бяха от постоянният състав на "черно-белите". Контролата бе организирана, за да се видят възможностите на новопривлечените футболисти.

Мачът започна зле за футболистите на Локомотив, тъй като новите за първи път се срещаха на терена и бяха стъписани от 500-те зрители по трибуните. Освен това липсваше синхрон между играчите. От това се възползваха гостите, които реализираха дузпа в средата на първото полувреме. Все пак до почивката Локомотив се върна в мача след точно попадение на Езе изведен великолепно от най-добрия на терена бразилецът Даксун.

Вторите 30 минути не предложиха нищо интересно на зрителите, но най-интересното предстоеше през последната третина. Още в началото й Васко Камбуров излезе изключително неразчетено да пресича една топка, от което се въползва нападател на Спартак и го прехвърли. Играта на футболистите в "черно-бяло" със всяка изминала минута ставаше все по-добра, защото новите намериха своето място на терена и синхронът заработи, което им позволи да покажат своята добра техника.

Локомотив успя да изравни след попадение на Адервал Да Силва. Бразилецът довкара една топка след удар на Дино Езе. "Смърфовете" стигнаха до пълен обрат. Отново Езе проби отляво, навърза цялата защита на "гладиаторите" и подаде на македонецът Новоселски, който не пропусна да се разпише. При този резултат приключи и срещата. До нейният край в игра влязоха още двама от новите попълнения на "Лаута".

От контролата най-доволен може би е наставникът на Локомотив Аян Садъков, който успя да види в игра новите играчи. Над всички се открои Даксун, който блестеше с техника, точни пасове и опасни удари и бе в основата на почти всичко пред вратата на Спартак. При смяната му 5 минути преди края всички на трибуните станаха прави и бурно го аплодираха, може би виждайки в него новият плеймекър на "смърфовете". Друг играч също изпъкна над останалите и то на доста наболял пост. Това бе централният защитник Алекс, показал стабилност, добър отскок и спокойствие при отиграванията на опасните ситуации. Другите нови попълнения също имат потенциал да заиграят при "черно-белите", но трябва да изиграят още контроли, за да убедят ръководството , че си заслужава да ги задържи.


Виж коментарите (40)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).