ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (29) | Вчера (11)
Двама от бразилците подписват с Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:41 / 06.07.2006Коментари (9)796
©
Двама от четиримата бразилци в Локо се съгласиха да подпишат професионални договори с клуба, пише “7 дни спорт”. Новината стана факт броени часове преди вчерашната контрола срещу Спартак (Пд). Мачът на Лаута завърши 3:2 за черно-белите. Централният защитник Алекс да Силва и офанзивният халф Даксон да Силва приеха условията на ръководството. Днес те ще подпишат официално контрактите. Това ще стане на специална пресконференция следобед. На нея ще присъстват собственикът на Локомотив Александър Тасев и шефът на школата в Рио де Жанейро, от която пристигат талантите.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 06.07.2006 г.
0
 
 
ДВАМА БРАЗИЛЦИ ВЕЧЕ С ДОГОВОРИ Черно-белите с два екипа през новия сезон Според непотвърдена информация двама от дошлите на проби четирима бразилци вече са парафирали контрактите си с черно-белия клуб. Става дума за номер 20, от контролата със Спартак Пд Даксон Суарес да Силва и защитникът с №3 Алекс да Силва. От клуба бяха впечатлени от изявите им още от съботната конторлна среща между юношите на Локомотив и тези на Аполи-99, в която Даксон се отчете с хеттрик. Близко до договор е и Игор Новоселски, който впечатли не само спортно-техническия щаб, но и феновете в проверката срещу Кючукпарижани. Междувременно стана ясно, че черно-белия клуб ще разполага с два типа спортна екипировка. Българската фирма "Томи" ще седи на гърдите на пловдивчани на техните тренировъчни черно-бели райета, които ще се ползват единствено в контролни мачове. В официалните такива екиите ще са на досегашната немска фирма Uhlsport. И на двата екипа като рекламодател седи логото на финансовия гигант "Алианц". текст: Стоян Грозлеков
Aнонимен
на 06.07.2006 г.
0
 
 
Явор Въндев: Започнах късно, но се наложих млад Нападателят на Локомотив (Пд) Явор Въндев отбеляза първияси гол в евротурнирите имен но срещу Фарул в Констанца. Така той съхрани надеждите на тима за успех срещу коравите румънци. 23-годишният бързак се очертава като заместник на национала Камбуров в атаката на Локомотив. Ако кариерата му продължава да се развива със същото темпо, Явор може да заеме и мястото на Мартин в сърцата на феновете. - Яворе, вие сте възпитаник на сливенската футболна школа. Кога градът ще създаде следващия Данчо Лечков? - Това е Божа работа. За съжаление аз лично не съм гледал Лечков, когато играеше в моя роден град, тъй като съм бил много малък. В интерес на истината малко късно започнах да се занимавам с футбол - бях на 14 г., когато започнах да ритам при треньора Васил Костов. - Кой от Локомотив (Пд) ви хареса и допринесе за трансфера ви на Лаута? - Май решаващо е било мнението на Едуард Ераносян. Аз играех във "В" група и доколкото знам, той лично е идвал да ме гледа в два-три мача. Като дойдох в Пловдив, в началото ми беше много трудно, защото останах съвсем сам. Добрият колектив в отбора обаче бе причината бързо да се отърся от шока и да продължа да тренирам с настроение. - На кой треньор дължите най-много за бързото си израстване? - Благодарен съм на Ераносян, защото той ме наложи твърде млад в отбора на Локомотив. Просто ми даде шанса, от който всеки играч на моята възраст се нуждае в подобен период. Смятам, че съм оправдал доверието му. - Често сменяте позицията си на терена по време на мач. На кой пост се чувствате най-добре? - Вижте, аз играя там, където ми каже треньорът. С това нямам проблеми. Иначе любима позиция ми е да съм зад двамата нападатели, тъй като мога да тръгвам изненадващо напред. - Има ли шансове Локо да отстрани тима на Фарул? - Разбира се, че има. Шансът ни е 50 на 50. Готвим се доста усърдно. Резултатът от първия двубой не е толкова неприятен. Надявам се нашите верни фенове да ни подкрепят на стадиона и ние да ги зарадваме с крайния успех. - Кой е любимият ви чуждестранен отбор? - Реал (Мадрид), въпреки че не успя да стане шампион на Испания. Просто агресивният му стил на игра ми харесва. - А кой тим ще стане световен шампион? - Франция има най-големи шансове. Аз бях за Бразилия и ранното им отпадане беше истински шок за мен. - Не е ли дошло времето вече да заиграете в чужбина? - Не знам дали ще ми повярвате, но гледам да не се обременявам излишно за тези неща. Когато дойде моментът, тогава ще решавам. Аз имам договор с Локомотив за още 2 г. и се надявам да си го изпълня докрай. Ако дойде някаква оферта по-рано, трябва първо ръководството да реши и едва тогава аз да дам съгласието си. Стойчо Генов
1914
на 06.07.2006 г.
0
 
 
JB, благодаря ти брат, успех и на Локото. Да биете мамалигарите, ей...а за Оксер ни питайте нас, ще ви кажем как да го биете :)
JB
на 06.07.2006 г.
0
 
 
Uspeh na Levski i ostanalite BG otbori v EKT!Dano imame uchastnik tazi godina v CL.
Пловдив мрази ц(*ка
на 06.07.2006 г.
0
 
 
Локо може да е №1 в Пловдив, но шампионът на България се казва Левски, актуален четвъртфиналист за купата на UEFA, а от тази година ще се състезава в турнира на шампионите. Синя окупация!!!
V-k Sega
на 06.07.2006 г.
0
 
 
Скоро собственикът на клуба Александър Тасев пък ще има финална среща с кмета на Пловдив д-р Иван Чомаков за концесията на ст. "Локомотив".
JB
на 06.07.2006 г.
0
 
 
Да са живи и здрави. Малко контузии, шампионски титли и Европейска купа с Локомотив Пловдив. Досега такава организация не съм видял в БГ. Школата от Рио четох някъде, е дала 57 играча!!! за последната година на Италианското първенство. Ясно че Тасев има дългосрочни планове за Локо , а също че нещата с концесията вървят добре. Официално подписване с пресконференция. Така е в отборите от нашата черга: Real Мадрид, Барселона, Man Юн, Милан. В БГ сме наистина безспорен Номер 1. Остава да станем такъв и в Европа.Но ние вече сме там, поне по отношение на организация и амбиции.Само ЛОКО!!!
vr6
на 06.07.2006 г.
0
 
 
bravo brazilia e nomer 1 vav futbula eto na sega ste pravim i fintove na ronaldo!
Aнонимен
на 06.07.2006 г.
0
 
 
Super. SPecialno teq dvamata v4era naistina pokazaha strashna klasa.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: