Локомотив подписа с трима нови

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (71)
17:47 / 06.07.2006
1775
Локомотив Пловдив представи три нови попълнения, на специална пресконференция ,пред журналисти. Това са двамата бразилци Алекс Коща Дос Сантос и Даксон Соареш Да Силва, и привлеченият от Пирин Благоевград юношески национал Атанас Аршинков. Алекс Коща Дос Сантос е роден през 1989 година, и е от бразилската школа на Капо Гранде и играе на поста централен защитник, има 18 мача тази година с юношеската формация на клуба и е отбелязал 4 гола, а другият бразилец Даксон Соареш Да Силва е роден през 1987 година, юноша на Флуминензе и играе на поста плеймейкър, има 2 мача официални с отбора на Флуминензе, миналата година е вицешампион за юноши старша възраст с клуба като е изиграл 25 мача и е отбелязал 8 гола. Третият футболист е Атанас Аршинков който е роден през 1987 година , и играе на поста вратар, сподели , че се радва да е част от Локомотив Пловдив . Двамата бразилци бяха представени от главният им мениджър Марио Рейгота, койтo e трансферирал доста футболисти в Италия . Договорите и на тримата са за 5 години.

На пресконференцията присъстваше собственикът на Локомотив Пловдив Александър Тасев. Пред журналистите бе представен италианският инвеститор и бизнесмен Дарио Ермакора, той ще съдейства на „смърфовете” в инвестиционната политика на клуба.


Източник: Иван Кирев


Виж коментарите (71)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).