Гърци искат голаджия на Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:03 / 08.07.2006
855
Гръцкият ОфИ (Крит) може да вземе голмайстора на Източната „Б" група Георги Христов от Марица, пише в. “Меридиан мач”. Тимът от острова е предложил 50 000 евро на пловдивчани за талантливия нападател, но засега от Марица не са склонни да го продадат. Те искат за правата му двойно повече.

След края на сезона се заговори, че интерес към Христов имат грандовете Левски и ЦСКА. Ако Христов премине в ОфИ, той ще стане съотборник на Цветомир Чипев и Методи Деянов. Бившият президент на Левски Томас Лафчис е мениджър и на двамата и не е изключено именно той да е насочил ОФИ към Георги Христов. Защитникът на Марица Георги Иванов пък е на проби в малтийския Хибърниънс. Ако си уреди преминаването в средиземноморската държава, Марица няма да получи нито лев трансфер, тъй като Иванов е със статут на аматьор.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).