Истина или спекулация? ЦСКА 1948 купува Динко Хоркаш?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
15:01 / 25.07.2023
4379
Пореден трансфер по оста ЦСКА 1948 - Локомотив Пловдив ще бъде осъществен скоро. "Червените" са спазарили с "черно-белите" един от играчите, които са с най-стабилни изяви на "Лаута". Това е вратарят Динко Хоркаш. Хърватинът постоянно е спряган и за трансфери в чужбина.

Интересът към него от страна на ЦСКА 1948 дадита още от миналия сезон. Сега обаче "червените" са натиснали, за да го привлекат. Причината е, че ръководството на тима е твърдо решено да се раздели с Даниел Наумов. Националът изпадна в немилост заради слаби изяви под рамката, но сега бе реабилитиран. Най-вече заради липсата на конкуренция на поста. Той обаче загуби капитанската лента, която бе предоставена на Елитон.

Разривът между Наумов и "червените" настъпи, след като те отказаха да го продадат. Сега обаче това ще се случи след мачовете с ФКСБ. "Червените" ще се разделят с още един вратар - Генадий Ганев, на който му било писнало да е резерва. Информацията за предстоящия трансфер на Динко Хоркаш в ЦСКА 1948 е на "Мач Телеграф" и на този етап не е потвърдена нито от футболиста, нито от двата клуба.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).