ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (29) | Вчера (11)
Локо се сбогува с евромечтите си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:02 / 09.07.2006Коментари (169)3708
©
Снимки: Нетинфо
Локомотив пропусна шанса да се изправи срещу френския отбор Оксер в третия кръг на турнира Интертото,след като не можа да се справи с румънския Фарул Констанца в мач реванш от втория кръг на Интертото.Мачът завърши наравно 1:1, игран на националния стадион "Васил Левски" пред около 2000 запалянковци на "смърфовете", докато агитката на Фарул наборяваше около 20 човека.

Локомотив започна добре мача като създаде няколко голови положения пред румънския вратар Гурка, като най-напред Златковски нанесе удар с глава след центриране на доста активния през целия мач Данаил Бачков, но топката премина на педя над напречната греда. Румънците създадоха също добри атаки като с пропуск се отличи Барбу, който засече с глава центриране, но топката премина високо над вратата на Стоян Колев.В средата на първото полувреме Велко Христев получи жълт картон за нарушение в центъра на терена. Локомотив поведе в резултата в 35 минута когато Златковски центрира отдясно и Илами Халими отбеляза с глава като не остави никакви шансове на вратаря Гурка.В края на първото полувреме Бацила от състава на Фарул получи жълт картон за нарушение срещу Бачков.

През втората част гостите от Фарул заигра доста по добре и логичното се случи когато в 56 минута Фарул стигна до изравнително попадение.Гиара шутира от пряк свободен удар на разтояние повече от 30 метра,топката се удари в гредата рикошира в гърба на вратаря Стоян Колев и влетя в мрежата. След изравняването Локомотив заигра "ва банк",но защитниците на Фарул се справиха с всички по опасни положения пред своята врата.Гостите можеха да поведа
©
Халими бележи единственото попадение за Локомотив.
т в резултата,когато Дисней остана сам срещу Стоян Колев,но вратаря прояви хладнокръвие и отрази удара. Старши треньорът на Локомотив Аян Садъков направи смени като в игра се появиха Владислав Златинов на мястото на Зоран Златковски, Марсело Еламе на мястото на Самокишев,Димитър Илиев заменил Анев.До края на двубоя Явор Въндев,Влади Златинов и Еламе можеха да отбележат, но Гурка отрази ударите им. На трибуните на стадион "Васил Левски" бе Мартин Камбуров,също така и Робърт Петров,както и бившия наставник на Локомотив Едуард Ераносян.

На пресконференцията старши треньорът на Локомотив заяви, че е се е получил добър мач,в който Локомотив е играл по добре през първото полувреме, през втората част Фарул са вкарали един случаен гол след който гол Локомотив е тръгнал да играе "ва банк" но шанса е бил на страната на Фарул,и целта на Локомотив е да изгради нов състав и времето е пред младите футболисти да се докажат добави още Садъков.

Треньорът на Фарул Констанца заяви, че е доволен от резултата, поздрави своите възпитаници с продължаването напред в турнира,както и не скри своите симпатии към отбора на Локомотив за добрата игра която са показали, и пожела успех на Локомотив Пловдив във вътрешното първенство.

Съставите:

Локомотив Пловдив:Колев, Самокишев(Еламе), Бачков, Милиев, Златковски(Златинов), Халими, Златински, Въндев, Кр.Димитров, Анев(Д.Илиев), Христев

Фарул Констанца:Гурка, Фармаче, Барбу, Гиара, Апостол, Войколеу, Тодоран, Флореа, Ларие, Банчила, Дисней

Главен съдия: Мейр Леви ( Израел )

Източник: Иван Кирев
Още по темата: общо новини по темата: 23
07.07.2006
05.07.2006
05.07.2006
04.07.2006
03.07.2006
03.07.2006
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
lokoo
на 11.07.2006 г.
0
 
 
awe iunoshite na botev igraiat final no tova ne sa vashite iunoshi !! tova sa Botev 2002 a vashte sa botev 1912. botev 2002 ot edna godina sa spartak i sa tehni iunoshi !!
Буфера
на 10.07.2006 г.
0
 
 
Хеи точка,не бързаи да ни отписваш за Европа.Продължаваме да изнасяме червши.
Aнонимен
на 10.07.2006 г.
0
 
 
Треньорът на Фарул Момчило Войкотич призна, че Локомотив е бил по-добрият отбор през първото полувреме, но е изпуснал да вкара втори гол. Неговите играчи обаче също пропуснали да направят пълен обрат. - На пейката имах само млади футболисти заради многото контузени и наказани, но за предстоящите двубои срещу Оксер всички ще са на линия. Локомотив е добър отбор и аз му пожелавам да постигне успехи в първенството на България - каза сърбинът.
Aнонимен
на 10.07.2006 г.
0
 
 
Треньорът на Фарул Момчило Войкотич призна, че Локомотив е бил по-добрият отбор през първото полувреме, но е изпуснал да вкара втори гол. Неговите играчи обаче също пропуснали да направят пълен обрат. - На пейката имах само млади футболисти заради многото контузени и наказани, но за предстоящите двубои срещу Оксер всички ще са на линия. Локомотив е добър отбор и аз му пожелавам да постигне успехи в първенството на България - каза сърбинът.
малко истина
на 10.07.2006 г.
0
 
 
от: 09.07.2006 от маридиан мач: Локо (Пд) избяга от резил с Оксер ..Играта, която „черно-белите“ демонстрираха в събота вечер, доказа, че те трябва да са доволни, че няма да се изправят срещу французите, тъй като почти сигурно щеше да се повтори срамът от 1992, когато паднаха с 1:7...
точка
на 10.07.2006 г.
0
 
 
Локо се сбогува с евромечтите си 09.07.2006 10:02 ч.
Aнонимен
на 10.07.2006 г.
0
 
 
rumanskite cigani otstraniha balgarskite cigani. otnovo ciganite sramiat grada ni
ники
на 10.07.2006 г.
0
 
 
Жалко,много жалко за еврабоеца Локомотив,които все още държи рекорда за наи голяма загуба и във вътрешното първенство и в международни мачове.Сега имаще шанс срещу Оксер да подобри личното си постижени и да постигне нов рекорд.
Aнонимен
на 10.07.2006 г.
0
 
 
Локо (Пд): Съдията ни изхвърли Явор Въндев опитва да премине половината отбор на Фарул Снимка: Иван Йочев Треньорът защитава Стоян Колев, ударът от халите бил коварен Израелският рефер Мейр Леви изхвърлил Локомотив (Пд) от турнира Интертото, даде да се разбере треньорът на тима Аян Садъков. Черно-белите отпаднаха след домакинско равенство 1:1 срещу Фарул на реванша в София. Преди седмица Локо загуби 1:2 в Констанца не без помощта на унгарския съдия. - Нарушението, след което Фарул ни вкара, бе доста пресилено - заяви 45-годишният специалист. Садъков похвали своите момчета. Младежите обаче се постъписали след изравнителния гол. - Накрая тръгнахме ва банк. Дали щяхме да завършим 1:1 или 1:2, за мен беше все едно. Нашата цел е да изградим млад и перспективен състав и аз виждам, че тези тийнейджъри, които играха срещу Фарул, израстват с всеки един двубой - каза още Садъков. Той обаче не пожела да направи прогноза дали румънците ще успеят да се противопоставят на Оксер в следващия кръг. Бившият национал се опита да оправдае вратаря Колев за гола, който получи от над 25 метра. - Стоян спаси много опасни удари през второто полувреме. При гола топката бе изстреляна със страшна сила, май имаше и рикошет - каза още Садъков. - Малко не ни достигна, но аз съм доволен от тези млади момчета - заяви президентът на Локомотив Емил Наков. - Още 15 играчи да продадем догодина, пак ще имаме отбор. Стойчо Генов
JB
на 10.07.2006 г.
0
 
 
Az sam ot Kichuka. Nikoga ne sam go kril. Ama da se razkonsperiram niamam namerenie! Tuk tova e za razvlechenie. Otdelno ot Lichnia mi jivot. Tam ima miasto samo za LOKO, pritelite mi i moeto semeistvo. E i rabota i uchenieto!Te sa mi badeshteto. Tolkova za men. Lek den! Izchezvam che se unesoh mnogo, a uj shtiah samo da cheta barzo, bez da pisha.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: