Локо се сбогува с евромечтите си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (169)
10:02 / 09.07.2006
3709
Локомотив пропусна шанса да се изправи срещу френския отбор Оксер в третия кръг на турнира Интертото,след като не можа да се справи с румънския Фарул Констанца в мач реванш от втория кръг на Интертото.Мачът завърши наравно 1:1, игран на националния стадион "Васил Левски" пред около 2000 запалянковци на "смърфовете", докато агитката на Фарул наборяваше около 20 човека.

Локомотив започна добре мача като създаде няколко голови положения пред румънския вратар Гурка, като най-напред Златковски нанесе удар с глава след центриране на доста активния през целия мач Данаил Бачков, но топката премина на педя над напречната греда. Румънците създадоха също добри атаки като с пропуск се отличи Барбу, който засече с глава центриране, но топката премина високо над вратата на Стоян Колев.В средата на първото полувреме Велко Христев получи жълт картон за нарушение в центъра на терена. Локомотив поведе в резултата в 35 минута когато Златковски центрира отдясно и Илами Халими отбеляза с глава като не остави никакви шансове на вратаря Гурка.В края на първото полувреме Бацила от състава на Фарул получи жълт картон за нарушение срещу Бачков.

През втората част гостите от Фарул заигра доста по добре и логичното се случи когато в 56 минута Фарул стигна до изравнително попадение.Гиара шутира от пряк свободен удар на разтояние повече от 30 метра,топката се удари в гредата рикошира в гърба на вратаря Стоян Колев и влетя в мрежата. След изравняването Локомотив заигра "ва банк",но защитниците на Фарул се справиха с всички по опасни положения пред своята врата.Гостите можеха да поведат в резултата,когато Дисней остана сам срещу Стоян Колев,но вратаря прояви хладнокръвие и отрази удара. Старши треньорът на Локомотив Аян Садъков направи смени като в игра се появиха Владислав Златинов на мястото на Зоран Златковски, Марсело Еламе на мястото на Самокишев,Димитър Илиев заменил Анев.До края на двубоя Явор Въндев,Влади Златинов и Еламе можеха да отбележат, но Гурка отрази ударите им. На трибуните на стадион "Васил Левски" бе Мартин Камбуров,също така и Робърт Петров,както и бившия наставник на Локомотив Едуард Ераносян.

На пресконференцията старши треньорът на Локомотив заяви, че е се е получил добър мач,в който Локомотив е играл по добре през първото полувреме, през втората част Фарул са вкарали един случаен гол след който гол Локомотив е тръгнал да играе "ва банк" но шанса е бил на страната на Фарул,и целта на Локомотив е да изгради нов състав и времето е пред младите футболисти да се докажат добави още Садъков.

Треньорът на Фарул Констанца заяви, че е доволен от резултата, поздрави своите възпитаници с продължаването напред в турнира,както и не скри своите симпатии към отбора на Локомотив за добрата игра която са показали, и пожела успех на Локомотив Пловдив във вътрешното първенство.

Съставите:

Локомотив Пловдив:Колев, Самокишев(Еламе), Бачков, Милиев, Златковски(Златинов), Халими, Златински, Въндев, Кр.Димитров, Анев(Д.Илиев), Христев

Фарул Констанца:Гурка, Фармаче, Барбу, Гиара, Апостол, Войколеу, Тодоран, Флореа, Ларие, Банчила, Дисней

Главен съдия: Мейр Леви ( Израел )

Източник: Иван Кирев


Виж коментарите (169)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).