Локомотив ще проведе подготовката си в Италия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
15:22 / 09.07.2006
757
Локомотив ще се подготвя една седмица в България, след което отива в Италия, където ще проведе втория си лагер, Информира Нетинфо. Това съобщи помощник-треньорът на отбора Иван Маринов, изпълняващ вече и функциите на мениджър на клуба. "Черно-белите" ще тренират на своя стадион в парк "Лаута".

Във вторник (11 юли) те ще играят втора контрола със Спартак (Пловдив). Очаква се след този двубой наставникът на локомотивци Аян Садъков да вземе решение за съдбата на македонеца Игор Новоселски и чилиеца Байрон, които са на проби в тима.

В първата контрола между двата тима миналата седмица Локомотив се наложи с 3:2 над Спартак. Сърбинът Марко Илич не е успял да си уреди трансфер в отбор от Румъния и ще остане при "черно-белите".

Младият защитник на локомотивци Георги Самокишев е получил травма по време на съботния домакински двубой на пловдивчани с Фарул (Констанца) в София завършил 1:1. Бранителят ще получи няколко дни почивка, докато се възстанови от контузията.

Локомотив заминава в неделя (16 юли) за Италия, където в база край Удине ще проведе двуседмичен лагер. По време на престоя си на Апенините "черно-белите" ще изиграят контролни срещи с Удинезе, Тревизо, Верона и Киево. Очаква се в Тревизо да премине вратарят на Локомотив Стоян Колев.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).