Защитник на Локо с травма след отпадането

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
08:47 / 10.07.2006
745
Защитникът на Локомотив Георги Самокишев е с травма след мача-реванш от II кръг на турнира "УЕФА-Интертото" срещу "Фарул" (Рум). "Железничарите" завършиха 1:1 в София и отпадат от надпреварата, след като в първия мач паднаха с 1:2.

Травмата на Самокишев е в коляното, съобщиха от клуба. Младежкият национал ще почива няколко дни. Той пропуска контролата срещу "Спартак" (Пд), предвидена за утре. След нея треньорът на "Локо" Аян Садъков ще реши дали да задържи македонеца Игор Новоселски и чилиеца Байрон, които са на проби в тима.

"Черно-белите" ще се готвят още една седмица на собствения си стадион в Пловдив, след което заминават за Италия. Там ще останат 2 седмици и ще играят контроли с "Удинезе", "Тревизо", "Верона" и "Киево". Именно за "Тревизо" вече ще играе вратарят на пловдивчани и националния тим Стоян Колев. Мениджърът Виторио Фиорети обяви, че в клуба очакват решението по скандала с уговорени мачове, което ще бъде обявено днес. Веднага след като то стане факт, шефовете на "Тревизо" ще обявят привличането на Колев.

С отбора за Италия ще пътува и сръбският халф Марко Илич, който бе на проби в Румъния. Илич е тренирал с "Динамо" (Букурещ), но не е бил харесан. Информацията е на вестник "Сега".



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).