ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (29) | Вчера (11)
Потвърдиха 4 контроли на Локо в Италия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:47 / 11.07.2006Коментари (22)742
©
Локомотив Пд е получил потвърждение за четири от контролите, които ще изиграе на италианска земя, които ще са част от втория подготвителен лагер на черно-белите. Новината съобщи лично вицепрезидентът и отговорник за връзките с Италия Куман Маринков. Маринков посети днешната тренировка, която бе първа, след загубата от Фарул тази събота. Така вицепрезидентът лично съобщи подробности на възпитаниците на Аян Садъков относно предстоящия лагер. На 15 юли (събота), пловдивчани ще отпътуват за страната на тазгодишния световен шампион по футбол и ще се върнат в родината си след 15-дневен престой - на 30 юли. На разположение на Аян Садъков и момчетата му ще бъде клубният "Мерцедес", който в момента е на територията на "ботуша".

Немската машина превози юношите на черно-белите (набор 1992-1995), които в момента играят силен международен турнир, с участието на 12 отбора от различни народности. Кузман Маринков се похвали, че младите таланти на Локо Пд се представят добре и са извоювали 4 победи от 5 мача. Вчера малчуганите са ударили пердах на връзстиницте им от Барселона, а единствената загуба са претърпяли от Удинезе.

Повреме на подготовката си представителният тим на Локомотив ще срещне Тревизо - спарингът ще е на 19 или 20 юли, като точния ден ще се разбере на място. На 23 юли "смърфовете" имат мач с Киево, на 27-ми с Удинезе, а на 29-ти - с Асколи. Началните часове на четирите спаринга с отбори от Серия "А" не са ясни и ще се доуточняват. Дотогава пред Аян Садъков ще стои задачата да редуцира групата си от футболисти до 25-26 играча. За целта днес черно-белите ще изиграят втора контрола със съгражданите си от Спартак Пд. Началният час на проверката с кючюкпарижани е 18.00 ч. в стадиона в парк "Лаута".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
13
на 12.07.2006 г.
0
 
 
Мдааааа - познаваш се по "е па". :)))
Aнонимен
на 11.07.2006 г.
13
на 11.07.2006 г.
0
 
 
Няма да се оправиш, но поне се пиши кой си. :)
Istinski Plovdivchan
на 11.07.2006 г.
0
 
 
Poslushah savet i sega se vrashtam ot edno geto zad stadion Botev. Poveche ne otivam tam.
13
на 11.07.2006 г.
0
 
 
"Истински пловдивчнин" - качи се на едно такси и му кажи да те закара до Аджисана - после ако не те е срам - ела напиши къде са те стоварили. :)
Aнонимен
на 11.07.2006 г.
0
 
 
Челно място заема днес в официалната интернет-страница на европейската футболна федерация - Uefa.com, един от знаменитите футболисти на България Христо Бонев. Пловдивчанинът е почетен по случай днешния си рожден ден. Бонев е роден на 3 февруари 1947 г. В материала се посочва, че е играл за пловдивския Локомотив, ЦСКА и АЕК (Атина). Eто какво пише в статията: "Бонев беше най-видната футболна личност на България през 70-те години. Той поведе националния отбор към класирането на световните финали в Германия през 1974 г. На самото първенство пък вкара единствения гол за своя отбор, като се разписа в мача с Уругвай, завършил 1:1 (б. а. - от УЕФА явно не броят попадението ни при 1:4 с Холандия, защото е автотол). Момчешкият му идол е бил централният нападател Георги Аспарухов. Двамата в крайна сметка стават съотборници при дебюта на Бонев в националния отбор - срешу ФРГ през 67-а. Впоследствие е избран за футболист на годината в България и става един от най-младите футболисти, поканени на бенефиса на великия руски вратар Лев Яшин през 71-а. По-късно Бонев стана и национален треньор на България, след като бе начело на пловдивския Локомотив, кипърския Апоел Никозия и гръцкия Панатинайкос". Отбелязва се още, че като играч е изкарал три периода в Локо. На снимката: Бонев се ръкува с капитана на Холандия Йохан Кройф преди третия мач на България на световното през 1974 г.
Istinski Plovdivchan
на 11.07.2006 г.
0
 
 
Adjisan mahala-se namira zad stadion Botiaf!!!!
Bonev - otgovor
на 11.07.2006 г.
0
 
 
Radvam se, che si mi fen, no se sramish kato ne poznavash Plovdiv. Viarno, che i bashta mi e bil selski svinar, no pone znam kade e Adjisana.
JB
на 11.07.2006 г.
0
 
 
Tia se namira, zad stadion Botevv. Ne znam dali sa jiveeshtite zad stadion Botev sa buferi. Vseki si simpatizira na sasedite. Stadioncheto na Jalturite prosto izvisiava snaga v edno Cigansko Geto!
molba kam bonBonev
на 11.07.2006 г.
0
 
 
Gospodine, bihte li obiasnil na prishaleca v nashia grad JB kade se namira Adjisan Mahala, zashtoto toi ne poznava grada ni i naricha 5-6 kashti s fenove na buferite Adjisan mahala. Blagodaria Vi predvaritelno g-n bonBonev.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: