Потвърдиха 4 контроли на Локо в Италия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
08:47 / 11.07.2006
743
Локомотив Пд е получил потвърждение за четири от контролите, които ще изиграе на италианска земя, които ще са част от втория подготвителен лагер на черно-белите. Новината съобщи лично вицепрезидентът и отговорник за връзките с Италия Куман Маринков. Маринков посети днешната тренировка, която бе първа, след загубата от Фарул тази събота. Така вицепрезидентът лично съобщи подробности на възпитаниците на Аян Садъков относно предстоящия лагер. На 15 юли (събота), пловдивчани ще отпътуват за страната на тазгодишния световен шампион по футбол и ще се върнат в родината си след 15-дневен престой - на 30 юли. На разположение на Аян Садъков и момчетата му ще бъде клубният "Мерцедес", който в момента е на територията на "ботуша".

Немската машина превози юношите на черно-белите (набор 1992-1995), които в момента играят силен международен турнир, с участието на 12 отбора от различни народности. Кузман Маринков се похвали, че младите таланти на Локо Пд се представят добре и са извоювали 4 победи от 5 мача. Вчера малчуганите са ударили пердах на връзстиницте им от Барселона, а единствената загуба са претърпяли от Удинезе.

Повреме на подготовката си представителният тим на Локомотив ще срещне Тревизо - спарингът ще е на 19 или 20 юли, като точния ден ще се разбере на място. На 23 юли "смърфовете" имат мач с Киево, на 27-ми с Удинезе, а на 29-ти - с Асколи. Началните часове на четирите спаринга с отбори от Серия "А" не са ясни и ще се доуточняват. Дотогава пред Аян Садъков ще стои задачата да редуцира групата си от футболисти до 25-26 играча. За целта днес черно-белите ще изиграят втора контрола със съгражданите си от Спартак Пд. Началният час на проверката с кючюкпарижани е 18.00 ч. в стадиона в парк "Лаута".



Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).