ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (29) | Вчера (11)
Локомотив гони Еламе и Езе
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:48 / 11.07.2006Коментари (21)1501
©
Локомотив търси начин да се раздели с африканците Марсел Еламе и Дино Езе, пише “Тема:Спорт”. Преди две седмици тъмнокожите футболисти не бяха допуснати в Румъния за мача с Фарул Констанца поради липса на визи. Същият проблем ще им попречи да пътуват за Италия, където пловдивчани ще проведат лагер. Новият благодетел на клуба Александър Тасев лично им е дал пари, за да се приберат в Камерун и Нигерия и да си оправят документите. Двамата обаче изхарчили парите в България и не успели да пътуват до родните си страни. Това вбесило ръководството на пловдивчани, което вече е изолирало африканците. Езе ще бъде пратен на проби в алжирски отбор, а на Еламе тепърва ще се търси нов отбор. Те пристигнаха в Локомотив от Берое през зимата, но престоят им в Пловдив няма да надхвърли шест месеца. Останалите футболисти на Локомотив ще пътуват за Италия през следващата седмица. От визи имат нужда македонците Илами Халими и сърбинът Марко Илич и те бяха пуснати за един ден, за да си осигурят необходимите печати. Черно-белите ще се настанят в Пиеве ди Соливо, като първата им контрола ще бъде на 24 юли срещу Тревизо. На 27 юли пловдивчани ще играят с Удинезе, а два дни по-късно се срещат с Асколи. Има договорка и за мач с Киево, но датата все още не е уточнена. Днес Локомотив ще изиграе последната си контрола в България срещу съгражданите си Спартак.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
gogo-LOKOMOTIV
на 19.07.2006 г.
0
 
 
samo,samo loko plovdiv ole.botev da go duxat.ama sladko sladko da lapat pishkite na fenovete na LOKOMOTIV
Aнонимен
на 12.07.2006 г.
Chorbar po povod roj
на 11.07.2006 г.
0
 
 
Челно място заема днес в официалната интернет-страница на европейската футболна федерация - Uefa.com, един от знаменитите футболисти на България Христо Бонев. Пловдивчанинът е почетен по случай днешния си рожден ден. Бонев е роден на 3 февруари 1947 г. В материала се посочва, че е играл за пловдивския Локомотив, ЦСКА и АЕК (Атина). Eто какво пише в статията: "Бонев беше най-видната футболна личност на България през 70-те години. Той поведе националния отбор към класирането на световните финали в Германия през 1974 г. На самото първенство пък вкара единствения гол за своя отбор, като се разписа в мача с Уругвай, завършил 1:1 (б. а. - от УЕФА явно не броят попадението ни при 1:4 с Холандия, защото е автотол). Момчешкият му идол е бил централният нападател Георги Аспарухов. Двамата в крайна сметка стават съотборници при дебюта на Бонев в националния отбор - срешу ФРГ през 67-а. Впоследствие е избран за футболист на годината в България и става един от най-младите футболисти, поканени на бенефиса на великия руски вратар Лев Яшин през 71-а. По-късно Бонев стана и национален треньор на България, след като бе начело на пловдивския Локомотив, кипърския Апоел Никозия и гръцкия Панатинайкос". Отбелязва се още, че като играч е изкарал три периода в Локо. На снимката: Бонев се ръкува с капитана на Холандия Йохан Кройф преди третия мач на България на световното през 1974 г.
kiro
на 11.07.2006 г.
0
 
 
EJ ANONIMEN,MNOGO SI PRAV.CIGANIQ DO 6IQ!
Aнонимен
на 11.07.2006 г.
0
 
 
Защо се чудите на Езе и Еламе.В цигански отбор-цигански работи.
ivo
на 11.07.2006 г.
0
 
 
loko s taq politika otiva v gluh kolovoz.trqbva da smeni trenura nai-napred.
FORZA JUVE
на 11.07.2006 г.
0
 
 
Ей жълтури кво пак гледате за ЛОКОТО Гледайте си Ботев.Разбирам че ситуацията при канарчета е плачвевна но кво да се прави. Жалък отбор жалка агитка а бе изобщо кво остана от Ботев . Даже честно да си призная малко ви съжалявам. Защото като ви бием все едно сме били някой средняшки клуб не като преди да знам че сме били градския съперник който все пак прирежаваше играчи които бяха на свтлини години пред тези.Сега победата над жалкия плачевния жълт тим едва ли е със същата стойност като преди.Стига петнете името на националния герой Христо БОТЕВ
JB
на 11.07.2006 г.
0
 
 
Nishto i roklichkite shte pliaskame! 9 godini!
Aнонимен
на 11.07.2006 г.
0
 
 
Новите екипи на Локо приличат на малки роклички с коланчета на които пише Allianz. Смърфиетки с роклички...
A eto i za edni drug
на 11.07.2006 г.
0
 
 
Любопитен: Въпрос към двамата - знаете ли със сигурност за уговорен мач с участието на Левски или ЦСКА, и ако да, защо не сте алармирали съответните органи да се заемат (т.е. принуждавали ли са ви да си мълчите)? Атанасов и Михайлов: : Михайлов: Аз знам за един уговорен мач - 1992 година между Левски и Ботев Пловдив в третия кръг завършиха 2:2 и в тогавашното си амплоа на главен редактор на Меридиан Спринт по единствения възможен начин, с който един журналист разполага, изложих тезата си по въпроса откровенно, ясно и точно, но едва ли някой особено се трогна. Sled tozi mach fencheta na Trakia si kasaha chlenskite karti. Parkinga beshe pobelial. A sega " Plovdiv e tiahen". Hahaha.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: