ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (25) | Вчера (12)
Отборите остават без пари, феновете без мачове по ТВ заради Ринг и ПроБг
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:15 / 13.07.2010Коментари (22)5272
© Plovdiv24.bg
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков заяви днес, че има вероятност срещите от "А" група да не се предават по телевизията, ако Ринг и ПроБг не изпълнят условията на футболната централа.

"По всяка вероятност ще има намаление на парите за клубовете. Лично аз водих преговорите. Ако не си изпълнят договора първенството няма да се излъчва. Влизаме в положението на Ринг и ПроБг, но средствата от телевизионните права са необходими на отборите. Парите не са чак толкова много, но не са и малко. За отборите от средно ниво парите са около 200 000 лева за годината", заяви Лечков.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ринг и Про БГ като не изпълняват договора, да им го анулират и ги дадат под съд, а правата да дадат на на друга телевизия, какъв е проблема...
0
 
 
От далечната 1994 завинаги в сърцата на хората ще останат онези футболисти, който ни накараха да плачем от радост. За съжаление тези с най-големи заслуги да бием Мексико и Германия си почерниха имената. Едва ли някой ще си спомня за тях както за Ицо, Краси , Трифон, Емо и сие.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 14.07.2010 г.
0
 
 
Супер! Айде че ми писна всички мачове петък и понеделник , не мога да си гледам Локото на живо. К** за ринг про мро и всичките там телевизии
0
 
 
Прочетох мненията. Чудесно впечатление ми направи единомислието на фенове на Ботев и Локо. Подкрепа в общата битка и уважение един към друг. Така ще е винаги начело пловдивският футбол!
0
 
 
А да бе, то пък умрял някой в неделя да им гледа "интересните" мачове на Славия и Говедата, а отборите които наистина създаваха интрига в първенството като Берое, Пирин, Миньор, че и нашето Локо да играят даже не в петък а във вторник и понеделник.
0
 
 
то пък умрял да гледа някой тая пародия на футбол А група аз си хода на мачовете на любимия ми отбор и друго не ме интересува
на 14.07.2010 г.
+2
 
 
ми супер, за кво да гледаме уефски и цска и да им слушаме малоумните безмозъчни коментатори, като можем да си гледаме английски и италиански футбол.. аз съм 'за'. Oсвен всичко, ние си гледаме Локомотив на стадиона, сигурен съм че и Ботев ще си ходат по В група повече хора отколкото 'великите грандове'. Колкото до Лечков, тоя не заслужава да си цапаме обувките за да го ритаме по корумпираната престъпна глава.
+2
 
 
ем дано не ги дават! Така ще може спокоино да си гледаме Англия и Италия! Който иска да гледа БГ футбол,..... да си ходи на мачовете на отбора!
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 13.07.2010 г.
0
 
 
Майкате ще клатим,Лечков!Убиец!
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 13.07.2010 г.
+4
 
 
ProBG като нямат пари защо купиха Btv ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
12-годишна вкара гол във футболното дерби на Пловдив при жените
Община Пловдив организира "Училищни игри на волята"
Ултиматум в Спартак: Заплашвате ли треньора, спирам финансирането!
Марица се представи отлично в мемориален турнир в Белград
ПФК Марица поздрави Владимир Темелков, благодари му за изпълнения ангажимент
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: