ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (29) | Вчера (11)
Новите в Локо този път паднаха от Спартак
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:02 / 12.07.2006Коментари (43)2653
©
Представителния тим на Локомотив загуби с 1:2 втората си контрола на територията на Пловдив. Както преди седмица, черно-белите отново имаха за съперник съглжданите си от Спартак, но този път не успяха да се наложат над представителя на втория ни ешалон. Спарингът бе последен поправителен тест за играчите, дошли на проби и се очаква всеки един момент Аян Садъков да обяви групата от 25-26 футболиста, които да отпътуват на втори подготвителен лагер в Италия в края на седмицата. Това автоматично ще означава на кои играчи няма да се разчита на новия сезон.

Възпитаниците на Аян Садъков започнаха вихрено мача и почти не дадоха шанс на съперника си. Така в първите 20-ина минути дебютантът под рамката на вратата на "смърфовете" Аршинков скуча, докато съотборниците му търсеха гола. Намери го Добрин Орловски, който стреля безпощадно след пас на Дишлиев отляво. В средата на полувемето спартаклии показаха зъбите си и започнаха да поглеждат към вратата на новото попълнение на домакините. До чисто положение почти не се стигна с изключение на едно неразчетено излизане на вратарят на черно-белите, който остави вратата си празна и само липста на точност и концентрация у играч на кючукпарижани бе причината да не се стигне до реми.

През вторите 45 минути Аян Садъков направи няколко смени, които не впечатлиха с нищо. Напротив, защитния вал пред влезлия на смяна Костадин Янчев се разхлаби тотално и единствено бразилецът Алекс да Силва действаше адекватно. Чилиецът Байрон не остави добри впечатления и за повечето фенове бе счетен за "пътник". Игор Новоселски направи по-слаб мач от предишните, но все пак има шанс да попадне в плановете на спортно-техническото ръководство. Владислав Златинов, който започна титуляр, напусна в средата на второто полувреме като остави доста лошо впечателние. Младежкият национал игра изолирано, а когато трябваше да действа го правеше разкоцентрирано. За капак Златинов би безотговорно 11-метров наказателен удар, отсъден за съборянето на бразилецът Даксон да Силва в 53-ата минута. Преди това бившият играч на "Пирин" можеше да потърси по-добро продължение на атаката, в която остана очи в очи с вратаря на домакините, но опита да намери с прострелен пас Димитър Илиев, който се видя в ужас да направи нещо. Юношата на Гочо Василев пък игра цял мач и дори след напускането на Златинов пое капитанските функции. Младокът можеше да удвои след перфектен пас на току-що влезлият Марио Георгиев. Братът на Даниел Геогиев сложи топката на връстника си, но той нацели горната греда на Стоян Здравков. Марио Георгиев пък игра около 15 минути, тъй като получи травма, която не му позволи да доиграе срещата. Преди да напусне той центрира добре към Дино Езе, но чернокожият играч стреля неточно. С добър мач може да се похвали и юношата Николай Дончев, който действше сигурно по левия фланг на защитата на Локомотив. Головете за спртаклии дойдоха след груби грешки в защитата. В 62-ата минута Николай Павлов нанесе неспасяем удар, а Емил Урумов прехвърли Коцето Янчев след като се озова очи в очи с него и не бе пречка да отбележи.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
ГАЦО1912
на 19.07.2006 г.
0
 
 
АМА МНОГО ВЪ И СРАМ.ИЧ НИ ПИШИТИ
ПАК ГАЦО1912
на 19.07.2006 г.
0
 
 
ЛОКИНЦЕ КОСМАТО,ЛОКИНЦЕ ГЪРБАТО, ОТВОРИ СИ УСТАТА ДА СИ ИЗДРИСКАМ ЛАЙНАТА.УХААА....
ГАЦО1912
на 19.07.2006 г.
0
 
 
ЛОКО ЛОКО АЗ ТЕ ЗНАМ ИСКАШ НЕЩО ДА ТИ ДАМ, НА ТИ ПИШКА ДА КАЛВЕШ И В ГЪЗА ДА СЕ ЕБЕШ!!! АЙ БЪРА!!!
ГАЦО1912
на 19.07.2006 г.
0
 
 
ДНЕС ПАПА БЕНЕДИКТ XVI ЩЕ ВЕНЧАЕ ТАНДЕМА АЙРЯН САНДЪКОВ-МАНГАСАРЯСКО КАЛАМБУРОВ!!! ВЕНЧАВКАТА ЩЕ СЕ СЪСТОИ В НАЙ-НОВИЯ ГЕЙ КЛУБ-ЛАЙНУТА/ЗАЩОТО ТАМ ВСИЧКО Е В ЛАЙНА/.АЙ СЯ ДА ГО ДУХАТЕ!
Aнонимен
на 12.07.2006 г.
0
 
 
julti peperudki, kade otletqhte - GRUPA B, GRUPA B - TAM SHTE VI E NAI-DOBRE...
Aнонимен
на 12.07.2006 г.
0
 
 
A AkB, pomnish li gi? te ot koia grupa biaha?
Aнонимен
на 12.07.2006 г.
0
 
 
Щом падате от отбори от Б.Пък и по-голям стаж имате от нас във вторият ешелон.
Loko
на 12.07.2006 г.
0
 
 
malko e smeshno da ni pojelavate izpadane v B grupa, sled kato vie ste SIGUREN izpadasht tozi sezon. Vie ni jelaehte razpadane, no mai mai vie shte se sdobiete s nego. Praktikuvaite si tam ribolova i si lakiraite noktite i ne se zanimavaite s nas
Aнонимен
на 12.07.2006 г.
0
 
 
Локо (Пловдив) освободи двама чужденци 12.07.2006 Спорт НетИнфо Футбол България Ръководството на Локомотив (Пловдив) освободи днес двама чуждестранни играчи - 20-годишния чилиец, халфа Байрон и защитника Игор Новоселски. Това каза пред журналисти главният мениджър на отбора Иван Маринов. Освен тях отборът няма да разчитат на собствените си юноши Атанас Кочанков и Михаил Мирчев. По думите на Маринов в тима няма да бъде привлечен и футболистът на "Наполи 99" Игнат Дишлиев, независимо, че бе на проби при чернобелите три седмици. Стана ясно още, че старши-треньорът Аян Садъков има нов помощник и това е доскорошният шеф на Детско юношеската школа на "Локомотив" Стефан Генов. Като треньор Генов има кратък опит в Сирия, припомни Маринов. В събота Локомотив заминава за втори подготвителен лагер в Италия, където ще изиграе и четири контроли. Първата среща на чернобелите ще бъде на 20 юли срещу Тревизо, а три дни по-късно ще играе срещу "Киево". На 27 и 29 юли ще се срещне съответно с Удинезе и Асколи.
Aнонимен
на 12.07.2006 г.
0
 
 
Само се разнасяте я в Бургас я в София,и наи-много да хапнете някоя мамалига.Друго не сте направили.Но и това ще ви е за последно.Аи със здраве догодина вие сте в Беее....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: