Новите в Локо този път паднаха от Спартак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
09:02 / 12.07.2006
2654
Представителния тим на Локомотив загуби с 1:2 втората си контрола на територията на Пловдив. Както преди седмица, черно-белите отново имаха за съперник съглжданите си от Спартак, но този път не успяха да се наложат над представителя на втория ни ешалон. Спарингът бе последен поправителен тест за играчите, дошли на проби и се очаква всеки един момент Аян Садъков да обяви групата от 25-26 футболиста, които да отпътуват на втори подготвителен лагер в Италия в края на седмицата. Това автоматично ще означава на кои играчи няма да се разчита на новия сезон.

Възпитаниците на Аян Садъков започнаха вихрено мача и почти не дадоха шанс на съперника си. Така в първите 20-ина минути дебютантът под рамката на вратата на "смърфовете" Аршинков скуча, докато съотборниците му търсеха гола. Намери го Добрин Орловски, който стреля безпощадно след пас на Дишлиев отляво. В средата на полувемето спартаклии показаха зъбите си и започнаха да поглеждат към вратата на новото попълнение на домакините. До чисто положение почти не се стигна с изключение на едно неразчетено излизане на вратарят на черно-белите, който остави вратата си празна и само липста на точност и концентрация у играч на кючукпарижани бе причината да не се стигне до реми.

През вторите 45 минути Аян Садъков направи няколко смени, които не впечатлиха с нищо. Напротив, защитния вал пред влезлия на смяна Костадин Янчев се разхлаби тотално и единствено бразилецът Алекс да Силва действаше адекватно. Чилиецът Байрон не остави добри впечатления и за повечето фенове бе счетен за "пътник". Игор Новоселски направи по-слаб мач от предишните, но все пак има шанс да попадне в плановете на спортно-техническото ръководство. Владислав Златинов, който започна титуляр, напусна в средата на второто полувреме като остави доста лошо впечателние. Младежкият национал игра изолирано, а когато трябваше да действа го правеше разкоцентрирано. За капак Златинов би безотговорно 11-метров наказателен удар, отсъден за съборянето на бразилецът Даксон да Силва в 53-ата минута. Преди това бившият играч на "Пирин" можеше да потърси по-добро продължение на атаката, в която остана очи в очи с вратаря на домакините, но опита да намери с прострелен пас Димитър Илиев, който се видя в ужас да направи нещо. Юношата на Гочо Василев пък игра цял мач и дори след напускането на Златинов пое капитанските функции. Младокът можеше да удвои след перфектен пас на току-що влезлият Марио Георгиев. Братът на Даниел Геогиев сложи топката на връстника си, но той нацели горната греда на Стоян Здравков. Марио Георгиев пък игра около 15 минути, тъй като получи травма, която не му позволи да доиграе срещата. Преди да напусне той центрира добре към Дино Езе, но чернокожият играч стреля неточно. С добър мач може да се похвали и юношата Николай Дончев, който действше сигурно по левия фланг на защитата на Локомотив. Головете за спртаклии дойдоха след груби грешки в защитата. В 62-ата минута Николай Павлов нанесе неспасяем удар, а Емил Урумов прехвърли Коцето Янчев след като се озова очи в очи с него и не бе пречка да отбележи.



Виж коментарите (43)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).