ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (29) | Вчера (11)
Гонят Садъков, Ераносян вариант
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:03 / 17.07.2006Коментари (115)3130
©
Снимка: Нетинфо
Варианти за нов треньор са обсъждали съсобствениците на Локо Александър Тасев и Емил Наков. Сегашният наставник Аян Садъков е уведомен за това и му е обещано, че ще заеме друг пост в клуба. Едната от причините да бъде махнат Садъков е малкият му авторитет сред футболистите. Доказателство за подготвяната смяна е, че шефовете на "Локо" отпратиха защитника Иван Гешев (30 г.), който дойде по лична покана на Садъков. На играча било обяснено, че няма място в тима, тъй като ще има подмладяване.

Сред обсъжданите имена за нов треньор било и това на екснаставника на "Локо" Едуард Ераносян. Информацията е на вестник "Сега".






Зареждане! Моля, изчакайте ...
САДЕ ЛОКО
на 19.07.2006 г.
0
 
 
НИ БАРАИТИ АНЮ! АИ ЮВЕЕЕЕЕ
Nomer 1 v Plovdiv
на 19.07.2006 г.
0
 
 
ФЕНКЛУБЪТ ЗАРАБОТИ С "АЛИАНЦ" БЪЛГАРИЯ Вчера фенклубът на Локомотив Пд официално подписа договор за сътрудничество с "Алианц" България, която е генерален спонсор на самият футболен клуб. Още на 10 май тази година, когато финансовият гигант подписа с ПФК Локомотив, представителите й уточниха, че именно взаимоработата с феновете ще бъдат в основата на прогреса в отношенията между клуба и световният гигант. Така най-старият фенклуб ще започне да извършва и застрахователна дейност, като до дни се очаква оттам да уточнят хората, които ще се занимават с това, техните контакти и конкретни оферти и условия за предлаганите от "Алианц" услуги. Условията за фенове на "смърфвете" ще бъдат преференциални, а според това доколко запалянковците взимат активно отношение зависи и увеличаването на помощта от страна на финансовата групировка. текст: Стоян Грозлеков
Aнонимен
на 18.07.2006 г.
0
 
 
naistina nqkoi hora poludqvat olt letnite jegi
Ники-фен на Ботев
на 18.07.2006 г.
0
 
 
Всички които плюят по Ботев Пд или по Локомотив са СЕЛЯНИ и ЧУКУНДУРИ. Пловдивските отбори трабва да се поддържат от всички ПЛОВДИВЧАНИ.Дербито си е дерби.И едните са помагали на другите,и обратно.
НЕМА ВЕКЕ СЪЩИЯ
на 18.07.2006 г.
0
 
 
Некой друг ден ке го редим моабетот за вечнио дерби-кютек и цървените англета, партията и родината ни призова отново на далечен път. Тъкмо взе да става интересно. До скоро ;)))
СЪЩИЯ
на 18.07.2006 г.
0
 
 
Хехе, така никога до никъде не се стига. Да изкарваме кирливите ризи щом искаш. Чакай, предлагам ти друго, ще те оставя ти да водиш в тая гадория с първи въпрос - Колко мръсни жълти номера към Локо искаш да ти дам за пример? Кажи ми бройка - КОЛКО?
Aнонимен
на 18.07.2006 г.
0
 
 
ne kazvam 4e znam kakvoto i da bilo za ugovorki.prosto ne trqbva6e da pravite kakto 2001 g.kogato si svalihte gastite pred cqla Balgariq sas zagubata si ot 6UMEN za da izpadne BOTEV.
ЯЗЕ ЗА POOL-ецо
на 18.07.2006 г.
0
 
 
А от Манчестър, а борбата за място в ШЛ преди това? За да станат шампиони, трябва да победят всичките си преки конкуренти поне у дома. ВСИЧКИ! Иначе ще пеят химна само до сребърната песен на чучулигата - End the sweet silver song of the lark. Аз също искам да са шампиони.
УСПОКОЙ СЕ БЕ
на 18.07.2006 г.
0
 
 
Aнонимен 13:45 ч. 18.7.2006 г., ОК, ти явно знаеш всичко. Самият факт, че искаш факти за договорка в БГ футболно първенство те прави много умен. Мисли и вярвай на каквото искаш. Пак ти повтарям, конкретната теза на JB беше друга - Резултатите на Локомотив срещу преките конкуренти за изпадане на Ботев, помогнаха на последнитя. Ти продължавай с рогата.
13
на 18.07.2006 г.
0
 
 
Миналата година само 2 победи над Челски стигаха за 1во място. Разликата между двата отбора беше 12 в края - при две победи нямаше да има разлика, а LFC печелеше преките двубои. Последните 2 сезона - на Анфийлд 2 победи над Арсенал. Ще видим какво ще излезе...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: