Словенски митничари задържат три часа Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
13:54 / 17.07.2006
1053
Близо 40 часа футболистите на Ботев пътуват до Италия, три часа ги задържат на словенско-италианската граница. Това съобщиха пред журналисти представители на треньорския щаб, които пътуват с футболистите за "Ботуша".
По думите им пловдивчани са били задържани от словенски митничари с аргумента, че има срив в компютърната им система и се налага паспортите да се обработват на ръка.

Още девет часа канарчетата престояват във Венеция, този път поради разпоредбите на Европейския съюз за задължителна 8-часова почивка на шофьорите на автобуса.

Късно снощи групата на Ботев е пристигнала в базата в Сен Венсен, където тимът ще изкара втория си за това лято подготвителен лагер. Тренировъчната база се намира на 5 км от италиано-швейцарската граница, която отборът ще прекоси на 27 юли за контрола срещу швейцарския отбор Лугано.

Шестте латиноамерикански попълнения на жълто-черните все още не са се присъединили към отбора, въпреки че половината пътуваха със самолет, уточниха от треньорския екип.

Първото изпитание на Ботев е на 22 юли срещу атинския гранд Панатинайкос. Стана ясно още, че допълнително на 29 юли ще бъдат уговорени и участниците в блицтурнира, в който ще участват и пловдивчани.


Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).