ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (29) | Вчера (11)
Локо взима 18-годишен бразилец от Тревизо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:54 / 18.07.2006Коментари (15)1195
©
Локомотив взима бразилеца Тиаго Да Силва (18 г.) от италианския Трeвизо. Това каза пред журналисти президентът на пловдивския тим Кузман Маринков.

Да Силва е с италиански паспорт и ще бъде картотекиран в Тревизо и след това предоставен на пловдивските железничари. Уточняването на транфсера ще стане на 21 юли, когато Маринков и собственикът на Локомотив (Пловдив) Александър Тасев ще заминат за Италия, за да уточнят сделката със собственика на Тревизо - Сатен.

По думите на Маринков на същата среща ще бъде подписан и договорът за официалното преминаване на вратаря на Локомотив Стоян Колев в същия италиански тим.

Маринков обаче отрече да е обсъждана смяна на старши треньора на Локомотив - Аян Садъков. "Не сме разговаряли за смяна на Садъков. Той работи на спокойсвие в Италия и подготвя отбора за новото първенство", бе категоричен Маринков. Той обаче заяви, че има промени в последната контрола на Локомотив - на 29 юли вместо със Сиена чернобелите ще се срещнат с Падуа. На 21 юли пък ще се включат в турнира във Вилябаса с Тревизо и клуб от Тунис. Информацията е на Нетинфо.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
BURKAN4O
на 19.07.2006 г.
0
 
 
нали бг алианц нямал нишо общо с оригинала,сега договор.май ала-бала
Nomer 1 v Plovdiv!
на 19.07.2006 г.
0
 
 
ФЕНКЛУБЪТ ЗАРАБОТИ С "АЛИАНЦ" БЪЛГАРИЯ Вчера фенклубът на Локомотив Пд официално подписа договор за сътрудничество с "Алианц" България, която е генерален спонсор на самият футболен клуб. Още на 10 май тази година, когато финансовият гигант подписа с ПФК Локомотив, представителите й уточниха, че именно взаимоработата с феновете ще бъдат в основата на прогреса в отношенията между клуба и световният гигант. Така най-старият фенклуб ще започне да извършва и застрахователна дейност, като до дни се очаква оттам да уточнят хората, които ще се занимават с това, техните контакти и конкретни оферти и условия за предлаганите от "Алианц" услуги. Условията за фенове на "смърфвете" ще бъдат преференциални, а според това доколко запалянковците взимат активно отношение зависи и увеличаването на помощта от страна на финансовата групировка. текст: Стоян Грозлеков
ГАЦО1912
на 19.07.2006 г.
0
 
 
ДНЕС ПАПА БЕНЕДИКТ XVI ЩЕ ВЕНЧАЕ ОЩЕ ПО-НОВИЯТ ТАНДЕМ АЙРЯН САНДЪКОВ-МАНГАСАРЯСКО КАЛАМБУРОВ.ТАКА!!! ВЕНЧАВКАТА ЩЕ СЕ СЪСТОИ В НАЙ-НОВИЯ ГЕЙ КЛУБ-ЛАЙНУТА/ЗАЩОТО ТАМ ВСИЧКО Е В ЛАЙНА/.АЙ СЯ ДА ВА ВИДА!!!
Бобо
на 18.07.2006 г.
0
 
 
Новата звезда на Локото от гр.Конеляно ли е или от фкКонеляно.
Aнонимен
на 18.07.2006 г.
LH
на 18.07.2006 г.
0
 
 
Lapaite ni,lapaiteni,lapaiteni pi6kite jalturi mrasni
1912
на 18.07.2006 г.
0
 
 
BUFERITE,PROSTI SE O6TE SA NI NAGOSTI!!!MAHAITE SE OT PLOVDIV KQSTENDILSKI MANGALI
Aнонимен
на 18.07.2006 г.
0
 
 
КОЛЕВ СЪС СИГУРЕН ТРАНСФЕР В ИТАЛИЯ Трети бразилец ще подсили Базата на Локомотив Пд в Италия е само на 5 км. от родният град на звездата на "Ювентус" Александро Дел Пиеро - Конелиано. Първата контрола с Тревизо е с утвърдена дата - 21 юли от 18.00 ч. българско време във Вилябаса. В същия час на 23-ти юли в Сан Дзено ди Монтаня черно-белите играят с "Киево", на 27-ми от 17.00 ч.- с Удинезе, в Азиаго, а на 29-ти юли е последната контрола в Падуа с местния едноименен тим. На 30-ти юли "Смърфовете" летят за България. Трети бразилец е на път да подпише с черно-белите. "Кариоката" с италиански паспорт Тиаго да Силва е подписал с "Удинезе", но от зимната пауза се очаква да заиграе под наем в Пловдив. Вицепрезидентът Кузман Маринков уточни пред в. "Труд", че въпросният играч от страната на кафето не е същият, който бе на проби в Локомотив и носи неговото име. В същото време трасферът на Стоян Колев в "Тривизо" е пред подпис срещу сумата от 350 000 евро. В неделя вечерта президентъа клуба е поканил на официална вечеля изп. директор Емил Наков, с който са били уточнени параметрите на сделката. Финализирането й се очаква след пристигането на собственикът Александър Тасев в Италия. текст: Ангел Чонин
Aнонимен
на 18.07.2006 г.
Aнонимен
на 18.07.2006 г.
0
 
 
"президентът на пловдивския тим Кузман Маринков"?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: