Бонев: Апоел ще бъде шампион на Кипър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:59 / 21.07.2010
1977
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев говори пред кипърския вестник Симерини за местното първенство и предрече шампионска титла за бившия му отбор Апоел (Никозия). Именно с Апоел легендата на Локомотив (Пловдив) е печелил златните медали на Острова на Офродита. Кипърските журналисти, които придружаваха Олимпиакос (Никозия) по време на лагера в Банско не пропуснаха шанса си за интервю с бившия треньор на националния отбор на България. "Виждам, че качеството на кипърските отбори отиде твърде далеч напред. И няма нищо общо с онази епоха. Невероятно беше да гледам Апоел, който винаги ще остане в сърцето ми, да играе като равен с най-големите европейски отбори в Шампионската лига, каза Бонев.

Според него играта на Апоел се отличавала с много добър контрол на топката и те заслужавали миналата година да станат шампиони на Кипър. Тази година обаче те ще поправят грешката си, след като отстъпиха на Омония. "Сигурен съм, че тази година Апоел ще бъде шампион. Те го заслужават, допълни легендата на Локомотив (Пловдив). В заключение той казва, че е много доволен от условията за работа в Банско, като комплексът Пири е предпочитан от много отбори от България и чужбина за летни тренировки.

Източник: Sportal.bg



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).