Зингаревич се оплака от пловдивския бизнес, отговори на бултрасите за селекцията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
11:56 / 20.08.2023
11630
Над един час е продължила срещата между собственика на Ботев (Пд) Антон Зингаревич, представители на Бултрас и на Сдружение ПФК Ботев. На нея присъстваха и клубната легенда Марин Бакалов, зам.-кметът на Пловдив Георги Титюков, както и спортният директор Артур Платек.

Пред хотела, в който се проведе сбирката вчера вечерта, се наблюдаваше засилено полицейско присъствие, както и частна охрана. Самият Антон Зингаревич влезе от страничен вход. Представителите на Бултрас напуснаха залата малко преди да свърши срещата.

На срещата руският бизнесмен е обявил, че преди да привлече Станислав Генчев, е разговарял с Любослав Пенев, който на два пъти е променил условията си. Също така е било обявено, че Генчев е искал футболисти над 28-годишна възраст, а политиката на Зингаревич е да се взимат по-млади играчи, които да се обиграват и продават.

Относно Тимур Дагуев, когото феновете на Ботев търсиха миналата седмица на базата в Коматево, на срещата е станало ясно, че той отговаря за изходящите трансфери в Ботев. Имало е критики и към школата на Ботев и към Даниел Коен, но Зингаревич е обявил, че той се справя добре.

Антон Зингаревич също се оплакал, че пловдивският бизнес не му помагал финансово, съобщава fakti.bg. Освен това, на срещата се е изказал и Артур Платек, който заявил, че след 1 година ще се види неговата работа.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).