Локо поведе 2:0 на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (117)
14:56 / 21.07.2006
2758
Локомотив мачка Ботев не само на футболния терен. От Лаута привлекли в клуба Атанас Узунов под носа на градския съперник. От месец насам Димитър Христолов ухажвал по телефона бившия рефер със страхотна оферта. Идеята на бизнесмена била Узунов да стане изпълнителен директор на Ботев. Постът е вакантен от началото на май.

- След като чух, че Узунов не влиза в съдийската комисия, му се обадих моментално. Буквално го назначих по телефона. Работихме перфектно с Узунов в шампионския сезон. Радвам се, че пак сме заедно - каза пред "7 дни спорт" президентът на Локомотив Емил Наков.
Той обясни какви ще са функциите на бившия рефер.

- Като в Италия Узунов ще е генерален секретар и ще движи администрацията, връзките между отделните звена на клуба и 90 процента от работата на изпълнителния директор - добави Емил Наков.

- Радвам се, че пак съм тук. Първата ми работа ще е да направя делови разговор с главния спонсор Александър Тасев - коментира Атанас Узунов.
С двама играчи от България тръгна за Италия вчера благодетелят на Локомотив. Тасев поведе през Сърбия 21-годишните Ангел Йошев и Румен Горанов. Те идват от Конелиано. Защитникът и халфът също минаваха за сигурни попълнения в Ботев.

Днес Тасев и Емо Наков ще подпишат договора с Тревизо за вратаря Стоян Колев.


Виж коментарите (117)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).