ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (29) | Вчера (11)
Капитанът на Локомотив към запалянковците: Извинявайте за голямата загуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:43 / 23.07.2006Коментари (48)1473
©
Краси Димитров на лагера в Италия.
Защо се стигна до разгромната загуба от Тревизо със 7:0?

Загубата е неприятна. Дори в контрола окомотив не може да си позволи да губи със седем гола. Като капитан на отбора искам да се извиня на нашите фенове за станалото. Също така обаче бих помолил и за толерантност към младите момчета в отбора. След зимната пауза, когато напуснаха 11 от опитните играчи от шампионския състав, сега си тръгнаха още двама. Клубната политика е те да бъдат заместени от млади играчи, на които им е необходимо време, за да израснат.

Как си обяснявате поражение с толкова голям резултат?

Не искам да се оправдавам, но разликата до голяма степен се дължи и на лош късмет. Просто в този ден почти всеки техен удар към нашата врата влизаше. Поведоха ни с два гола още в началото, което обърка цялата ни игра. Вероятно е имало й елемент на стъписване. Не играха двама от най-опитните - Велко Христев и Илами Халими, които са контузени. През първото полувреме и ние изтървахме няколко чисти голови положения. При една ситуация Валди Златинов удари греда, топката попадна у боразилчето Даксон, който също нацеди гредата. В ответната атака ни вкара евтино попадение. С такива ситуации изобилстваше мачът. Истината е, че преди самата среща имахме много тежко пътуване. Пропътувахме около 250 километра само в планина. Все едно пътя Пловдив - Смолян, но умножен по три. На места чакахме по 10 минути, за да се разминем с някой ТИР. Само пътят отне около 5 часа. Като пристигнахме във Вилябаса, краката ни бяха като подкосени и от автобуса направо на терена -да загряваме, мякои от колегите дори не направиха масаж. Влязохме почти неподготвени в мача и така получихме три гола за по-малко от 20 минути. Нека това не звучи като оправдание. В никакъв случай обаче отборът ни не е толкова слаб, колкото показва резултатът. А и все пак това е една контрола. Дори да бяхме победили, за нея нямаше да ни присъдят точки в първенството.

Имаше ли разговори на висок глас след мача?

Нормално е ръководството да ни се скара след такава загуба. Не е имало обаче някакви драстични мерки. Не чакайте скандали при нас. Всичко си е нормално.

Как върви лагерът?

Нормално. Като подготвителен лагер. Имаме осигурени всички необходими удобства за тренировки, възстановяване и почивка. Осигурени са ни и контроли срещу класни противници. Дори разгромната загуба от Тревизо е един много полезен урок за нас. От такива проверки само можем да печелим. Лично аз не виждам никаква полза от разгромни победи над квартални ентусиасти. От такива мачове никаква полза не може да има. Добре е срещу класни отбори да сверим часовника, за да видим къде сме. За съжаление, получихме много горчив урок срещу Тревизо, но това ще е от полза. Има доста време до началото на първенството и ще коригираме слабостите си.

Как се представят новите попълнения от Бразилия?

Нормално е да изпитват трудности при аклиматизирането ей в отбора. Има я езиковата бариера. В мача срещу Тревизо сменихме игровата схема от 4-4-2 на 3-5-2 и едното бразилче трябваше да играе като последен човек. То обаче не разбрало и докато се усети, ни вкараха още два гола. Добре е, че тези неща стават все още в контроли и на тренировки, за да не стават на официални мачове.

Има ли надежда, че Локомотив ще бъде по-силен отбор, отколкото през пролетния полусезон?

Надежда винаги има. В Локомотив се работи сериозно. Младите.футболисти имат много потенциал. Той обаче трябва да се развива. Имаме и опитни играчи, около които младите да се обиграват. Предпоставки има да сме по-силни, но на практика ще се види в първенството. Все пак не мисля, че ще сме по-слаби от отбори, които едва се събират за тренировка. Нашият критерий обаче не трябва да бъдат тези отбори, а доста по-високи.

Интервюто е на вестник "Марица".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 24.07.2006 г.
0
 
 
ама той авторитетът се гради на базата на интелекта, който при него е с много нисък коефициент, Господ му е дал акъл ама в краката....
киро
на 24.07.2006 г.
0
 
 
той е послушко и затова е удобен,но никога не застава зад футболистите и затова няма авторитет.истинския виновник е наков.
кака
на 24.07.2006 г.
0
 
 
АЯН БЕШЕ МНОГО ДОБЪР ФУТБОЛИСТ, Но ЗА ЖАЛОСТ ПРИ НЕГО С ПЪЛНА СИЛА ВАЖИ ПОГОВОРКАТА ,ЧЕ ОТ ВСЯКО ДЪРВО СВИРКА НЕ СТАВА ! За треньорството се иска четене, не само стари лаври !!!
teparva predstoi
на 24.07.2006 г.
0
 
 
sled vseki ma4 na VAgon 6te slu6ame sa6tite prikazki - xixixixixixixixixix
9:0
на 24.07.2006 г.
Aнонимен
на 23.07.2006 г.
0
 
 
EIIII, MNOGO STE PROSTI JALTURITE BRE! TO BIVA-BIVA MA TAKAVA PROSTOTIA KATO VA6TA, NIKADE NIAMA ! ZASEGA DRUGO NIAMA! FAKTITE PO4VAT SLED 2 SEDMICI....SAMO POSLE DA NE VI E VINOVEN PAKM XRISTOLOV.....???
АФД
на 23.07.2006 г.
0
 
 
Жълти боклуци с шарени нокти!Бегом марш в Калигула!Там е вашия рай!
Aнонимен
на 23.07.2006 г.
0
 
 
Два мача в Италия резултат 0:10 в полза на жабарите ахахахахах Айййй Докууууу, Айййй Велбъжд , за всичкото Кюстендилски бабирик което танцува , да запалим вагон, вагон да запалим вагон ахахахаххахахаххахахах Яжте Лайна Дупедавамотивцииии ахаххахахах
Aнонимен
на 23.07.2006 г.
0
 
 
Два мача в Италия резултат 0:10 в полза на жабарите ахахахахах Айййй Докууууу, Айййй Велбъжд , за всичкото Кюстендилски бабирик което танцува , да запалим вагон, вагон да запалим вагон ахахахаххахахаххахахах Яжте Лайна Дупедавамотивцииии ахаххахахах
АФД
на 23.07.2006 г.
0
 
 
Що във всички най-големи резили на Локо участва Аян Садъков?Някой има ли отговор на тоя въпрос?Докато тоя е треньор нищо хубаво не ни чака.Имал съм "честта" да разговарям с него и кво да ви кажа.Мъка!ПО ПРОСТ ТРЕНЬОР ЛОКО ПД НЕ Е ИМАЛ!Сори Аяне, така е майна.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: